Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha papíron egyenjogúság van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha papíron egyenjogúság van, akkor a nők mégis mi a francért várnak vagy akarnak többet?

Figyelt kérdés

2015. júl. 28. 07:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2015. júl. 28. 07:11
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Egyenjogusag nem a ferfi-no kapcsolatara ertendo, hanem:

Regebben a noknek nem sok joguk volt, szinte semmi (asszony allatnak kuss a neve - mondtak). Nem dolgoztak mert akkoriban a fakanal mellett volt a helyuk es igy kiszolgaltatottak voltak a ferfiakkal szemben. Nem szolhattak bele az eletbe semmilyen szinten, csak a gyermekneveles es a haztartas vezetese tette ki az eletuket. Ez ellen lazadtak be, ezert vivtak ki az egyenlo jogaikat.

Most mar tanulhat es dolgozhat is egy lany, beleszolhat a politikaba, valaszto es valaszthato.

Errol szol az egyenjogusag, nem a parkapcsolatokrol.

2015. júl. 28. 07:41
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
Nincs igazad, de kettesnek sem. Nincs mazsolázás. Vagy kell minden /jog, kötelesség/, vagy ne keljen semmi.
2015. júl. 28. 08:25
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Hogy jön ide az egyenjogúság? A belinkelt kérdés még véletlenül se arról szól, hanem rossz randitapasztalatokról.

A férfiakhoz hasonlóan a nők is millió meg egy balul elsült találkáról tudnának írni.

2015. júl. 28. 09:40
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Az egyenjogúság az, amit a 2-es írt.

Hogy jön ide, hogy valaki túl passzív a randin?

Én írtam abban a kérdésben, hogy régen egy csomó kuka pasival randiztam, akiket végig nekem kellett szórakoztatnom. Elég zavaró volt, mégsem pityeregtem soha, hogy jaj, mi lesz az egyenjogúsággal? :D

2015. júl. 28. 09:44
 6/13 anonim ***** válasza:
2%
Visszavonom kérdező. Mégis igazad van. Az itt megnyilatkozó nőneműek, a női nem szégyenei.
2015. júl. 28. 09:50
 7/13 anonim ***** válasza:
2%
Tudod, az ilyenek nevezik magukat 120 kg-osan, nőiesen teltnek. Ennyit ér a szavuk.
2015. júl. 28. 09:53
 8/13 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, te is hallod a nyögéseket, meg a lihegést?-DDDDDD
2015. júl. 28. 09:58
 9/13 anonim ***** válasza:
59%

A 62%-os válaszolóval nem kevés nő ba.szott már ki életében, úgy látom.:D

Nem olvastam el a belinkelt kérdést, de feltételezem arról beszélsz, hogy a pasitól elvárják, hogy fizessen egy randin, vagy nyissa ki a nő előtt az ajtót.

Egy normális nő nem harcolja ki első randin, hogy hiperszuper étterembe menjetek, egy üdítő kifizetésébe pedig szerintem még egy pasi sem halt bele. Persze, ezt nem kötelező megtenni, de ezek után nekem sem kötelező jó véleménnyel lennem a pasiról. Ugyanez vonatkozik pl. az ajtó kinyitására is.

Férfinak pedig én azokat nevezem, akik nem lihegnek egy kb. három másodperces műveleten, amivel megtisztelik a nőt.

Ugyanígy egy nőtől elvárható, hogy ne telefonáljon egy randin, ne káromkodjon megállás nélkül, legyen hajlandó szőrtelenített lábbal és csinosan megjelenni.

Ha nem tetszik ez a felállás, lehet hőzöngeni, de akkor ne csodálkozz, ha nem tudsz összeszedni egy épkézláb nőt, csak olyat, aki annyiba sem nézi magát, hogy udvarias pasit fogjon magának.

2015. júl. 28. 12:35
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"A 62%-os válaszolóval nem kevés nő ba.szott már ki életében, úgy látom.:D"

Ha tudnád, kinek írtad ezt:-DDDDDDDD

2015. júl. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!