Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismellű, kilógósak a kisajkai, nem tud főzni és mégis tökéletes pasit keres, elvárni azt tud keményen. Vélemények?
Figyelt kérdés
Miért tehetik ezt meg a nők?
Sok hasonlót láttam már, de most egy ilyenhez volt szerencsém, nem felel meg neki egy átlagos pasi.
2015. jún. 22. 19:35
1/20 anonim válasza:
Kopasz, 1100kg, büdös, szegény, kisfaxú, és 20 éves szupermodellt keres magának. Döbbenet!!
5/20 A kérdező kommentje:
# 4
az a baj, h még így is kell klasszisokkal jobb pasiknak mint amennyire ő nőként ér valamit.
ha akarná, mint héten másik macsó nyaldosná a degenerált kinézetű peckét.......
2015. jún. 22. 19:40
6/20 anonim válasza:
Ahhoz nem volt elég degenerált kinézetű a pöcök, hogy te ne nyaldosd, különben nem tudnád ilyen szofisztikált stílusban leírni nekünk a látványt.
7/20 anonim válasza:
A testi adottságairól nem tehet. A kis méretű cicik sok férfinak bejönnek, a kisajkak mérete meg már úgysem fog számítani, ha egyszer eljutottak odáig. Amúgy meg mindegyik nő a legeslegjobb hapsikra áhítozik, nincs ezen semmi meglepő.
8/20 A kérdező kommentje:
Én nem nyaldostam... ;)
2015. jún. 22. 19:47
9/20 anonim válasza:
"Én nem nyaldostam... ;)" Csak szeretted volna,mi?:D itt hordod te kis sértődött gyerek:D Fogadd el a csálécsöcsnek nem kellesz:D
10/20 anonim válasza:
Fú de nagyon át.b.aszott téged valaki....
A kis mell nem akkor gond, sok pasinak tetszik.
Kisajkakról SE tehet, de nem is hiszem hogy számítana szexben.
Főzni meg lehet tanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!