Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismellű, kilógósak a kisajkai, nem tud főzni és mégis tökéletes pasit keres, elvárni azt tud keményen. Vélemények?
Miért tehetik ezt meg a nők?
Sok hasonlót láttam már, de most egy ilyenhez volt szerencsém, nem felel meg neki egy átlagos pasi.
Miért ne tehetnék meg? Van egy törvény, ami megszabja a mellméret, punci kinézet és főző képesség függvényében a megengedhető elvárások nagyságát?
Egyébként miért foglalkozol vele ennyit?
Itt van egy kismellű, kilógó kisajkakkal rendelkező csaj, aki biztos, hogy ezerszer vonzóbb nőben, mint te férfiban ,kérdező:
Két olyan testi dolog is szerepel ezen a rövid listán amiről nem tehet a csaj. Persze rögtön el kell fogadni.
A szintén önhibájukon kívül kisfarokkal "megáldott" pasikat meg jogosan dobják :D Mert jajj lehetnek igényei a nőknek!!
Nevetséges... Kettősmérce...
#15: azért szépen nagyra is kell ám nyitni a szádat, a babapunci nem lesz elég, első szexig talán megtehetsz sokat, de utána már ne számíts rá. :D Egy lehetőséged van, h nagyot alakíts, vagy cserélnek a gazdag pasik. :)
Kérdező: te hol láttad a nagysasszony nunikáját akkor?? a denevérpunci a legjobb, ha fázik nyali közben a füled, akkor csak simán ráhajtod, és megvan a sapid. :)
Amúgy meg, ameddig 85 ezerért elmennek 3 műszakba dolgozni emberek, úgy, h az éjszaka nem is 5, hanem 6 éjszaka, akkor én ilyen csajok elvárásain egyáltalán nem lepődök meg. :D Mindig van hülye + lehet, h a személyisége olyan szuper, h lekaksizzák páran, h milyen kismellű (ami sztem se bajos, neki meg főleg nem, mert nem lesz gerincbaja későbbiekben), vagy milyen a csaj nunija. :)
Nehogy azt hidd, hogy te átlagos vagy. Sokkal-sokkal lejjebb.
Egy közepesen éles eszű lány pár beszélgetésből leszűri az itt látott énedet és nyilván elhajt a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!