Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kismellű, kilógósak a kisajkai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismellű, kilógósak a kisajkai, nem tud főzni és mégis tökéletes pasit keres, elvárni azt tud keményen. Vélemények?

Figyelt kérdés

Miért tehetik ezt meg a nők?

Sok hasonlót láttam már, de most egy ilyenhez volt szerencsém, nem felel meg neki egy átlagos pasi.

2015. jún. 22. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
hát nézd sok az igénytelen férfi....ő szégyenük.
2015. jún. 22. 20:05
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha egy átlagos pasi sem felel meg neki, akkor te ne is próbálkozz.
2015. jún. 22. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem is tudtam, hogy mivel babapuncim van, még fentebb hordhatom az orrom, még többet várjatok el a pasiktól, mint eddig, köszi fiúk, hogy szóltatok, hogy nálatok a kisajkak helyzete is fontos szempont. Ezentúl már nem csak a nettó 500ezres fizetést, 22millás sportautót, 190 centis magasságot, 25 centis dákót várom el, hanem azt is, hogy főzzön rám napi ötször. Természetesen minden fogáshoz garnélarák és kaviár az alap.
2015. jún. 22. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne tehetnék meg? Van egy törvény, ami megszabja a mellméret, punci kinézet és főző képesség függvényében a megengedhető elvárások nagyságát?

Egyébként miért foglalkozol vele ennyit?

2015. jún. 22. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

Itt van egy kismellű, kilógó kisajkakkal rendelkező csaj, aki biztos, hogy ezerszer vonzóbb nőben, mint te férfiban ,kérdező:

[link]

2015. jún. 22. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha te vagy a másik opció, minden pasi tökéletes.
2015. jún. 22. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
15%

Két olyan testi dolog is szerepel ezen a rövid listán amiről nem tehet a csaj. Persze rögtön el kell fogadni.

A szintén önhibájukon kívül kisfarokkal "megáldott" pasikat meg jogosan dobják :D Mert jajj lehetnek igényei a nőknek!!

Nevetséges... Kettősmérce...

2015. jún. 23. 00:08
 18/20 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt "kisfarku" baratom es egy pillanatig se volt gond a méretével. Az volt a baj hogy annyira magaba beszélte hogy fu ez nem jo (holott kb Naponta elmondtam neki hogy JÓ) hogy a vegen mar nem is akart szexelni mert biztos nem lesz jó nekem :D amikor semmi bajom nem volt, de olyan komplexusai voltak miatta hogy hihetetlen... Lehet neked sem kene ezt sulykolnod masokba...
2015. jún. 23. 07:26
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

#15: azért szépen nagyra is kell ám nyitni a szádat, a babapunci nem lesz elég, első szexig talán megtehetsz sokat, de utána már ne számíts rá. :D Egy lehetőséged van, h nagyot alakíts, vagy cserélnek a gazdag pasik. :)

Kérdező: te hol láttad a nagysasszony nunikáját akkor?? a denevérpunci a legjobb, ha fázik nyali közben a füled, akkor csak simán ráhajtod, és megvan a sapid. :)

Amúgy meg, ameddig 85 ezerért elmennek 3 műszakba dolgozni emberek, úgy, h az éjszaka nem is 5, hanem 6 éjszaka, akkor én ilyen csajok elvárásain egyáltalán nem lepődök meg. :D Mindig van hülye + lehet, h a személyisége olyan szuper, h lekaksizzák páran, h milyen kismellű (ami sztem se bajos, neki meg főleg nem, mert nem lesz gerincbaja későbbiekben), vagy milyen a csaj nunija. :)

2015. jún. 23. 10:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd, hogy te átlagos vagy. Sokkal-sokkal lejjebb.

Egy közepesen éles eszű lány pár beszélgetésből leszűri az itt látott énedet és nyilván elhajt a francba.

2015. jún. 25. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!