X-epil vagy gabriel teszt a megbízhatóbb? Mindkettő délután teszt. Elméletileg a gabriel érzékenyebb, mégis az negatív lett, míg az x-epil halvány pozitív. Vélemények?
2013. jún. 12. 18:54
1/8 anonim válasza:
hát valamit látok az tuti:),de inkább reggel tesztelj az a biztosabb.nekem a x-epil mutatta ki hamarabb.
2/8 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt. 28 napos ciklusom van, ma a 30-dik napon tartok.
2013. jún. 12. 19:02
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első! Melyik tesztet próbáltad még?
2013. jún. 12. 19:06
4/8 anonim válasza:
az x-epil nekm sokszor volt álpozitiv
a gabriel mindig frankót mutatott
reggel tesztelj!
5/8 anonim válasza:
Én is azt mondom,hogy inkább reggel az elsőből tesztelj. A Gabrielen nagyon alig láthatóan de látok csíkot.( Én is így jártam vele nem várt előtt 3 nappal) A másikon meg szerintem egyértelműen ott a 2 csík.
6/8 anonim válasza:
Nekem soha nem mutatott az x-epil fals pozit!
2x volt pozi, az egyik 21 hós, a másik 18 hetes pocakban! :D
7/8 anonim válasza:
X epil! Nekem se volt sose fals, egyik pozi 13 hós, másik 32 hetes a pocakban.
Gabriel viszont volt fals negatív.
Szóval gratula:)))
8/8 anonim válasza:
Én a Gabrielen is látok még egy csíkot, igaz nagyon nagyon halványan. Szerintem mindkettő pozitív. A legjobb ha egy pár nap múlva veszel egy újabb tesztet, ha az is pozitív, akkor irány a doki! :-) Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!