Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a srácokat, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a srácokat, mégis mit akarnak?

Figyelt kérdés

Látok egy ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__66..

a válaszokból az jön le, hogy a legtöbbjüknek a nagyon vékony lányok jönnek be, akiknek kilátszik minden csontja és a mell csak másodlagos

Aztán látok egy ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

itt a srácok meg nagymellű, szilikonos nőket preferálnak

Ezt egyszerűen nem értem. Normális, kedves lány vagyok, sosem leszek vékony, nem olyan az alkatom, de járok edzeni és adok magamra. Nem fogok szilikonmelleket csinálni és feltöltetni a szám, helyette inkább könyveket veszek.

Húsz éves vagyok, nem bányarém, kicsit félénkebb, ízlésesen sminkelek és öltözködök, nem teszem ki a melleim. Még csak soha nem is csókolóztam, vagy fogtam meg egy fiú kezét. Komolyan nem értem, hogy most mi van, mikor lett ilyen a világ, hogy csak a nagypofájú, káromkodós, vagy mű nők, meg milfek kellenek

2015. márc. 17. 13:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Hmmmm és mi lenne ha férfiakkal próbálkoznál srácok helyett? :)
2015. márc. 17. 13:07
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Húsz éves vagyok Még csak soha nem is csókolóztam, vagy fogtam meg egy fiú kezét. a hiba az őn készülékében van!
2015. márc. 17. 13:08
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Miért a gyk-s fiúk véleményére kell alapozni??? Mindegyik azért van itt, mert nincs valami rendben az életükben.(Én is.)
2015. márc. 17. 13:09
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

Most TI CSAJOK mitől vagytok jobbak?

Ha túl vékony a csávó az a baj, ha kövér az a baj, ha alacsony az, ha magas, ha nagyon izmos akkor az, ha gebe akkor az, ha púpos az, ha karótyelt az...

THIS ORGANIZATION IS PFUJ!

2015. márc. 17. 13:10
 5/15 A kérdező kommentje:
2. igen, nyilván nem vagyok tökéletes, tudom. Ezért is írtam, hogy félénkebb vagyok. Kicsit nehezen barátkozom, de azért szerintem viszonylag jó beszélgetőtárs vagyok és normális is. Nem magamat akartam magasztalni, csak szemléltetni, hogy mit nem értek.
2015. márc. 17. 13:11
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

"Még csak soha nem is csókolóztam, vagy fogtam meg egy fiú kezét"

Azért azt látni kell kérdező, hogy ezt sem akarják azért...

Szóval dekoratív öltözködés kis dekoltázs és némi erotikus vállalkozó szellem azért kell, hogy "játékos legyél" ebben a partiban és kapj lapot is.

És az sem kell senkinek ha egy 20 éves lányt egy fél évig puhítani kell egy szexért. (Egyetérteni nem kell de akkor ne is sírj)

2015. márc. 17. 13:12
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

4-nek igaza van.

Szóval innentől kezdve ne várják el a nők, hogy tetszenek nekem, csak ha tényleg jól néznek ki.

2015. márc. 17. 13:12
 8/15 anonim ***** válasza:
épp azért nem vesznek észre mert félénk vagy legyél karakánabb
2015. márc. 17. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha megnézel egy olyan kérdést, ahol nagyseggű csajokra kérdeznek rá, ott meg azt látod majd, hogy a nagyseggű csajok tetszenek a férfiaknak (nekem is), ahol a barnák a téma, ott a barnák, ahol a szőkék a téma, ott a szőkék mellett szólnak egy csomóan.

Nyugodj meg, minden típus bejön valakinek, felesleges azon lovagolni, hogy valakiknek a milf a zsánerük. Ha viszonylag csinos, ápolt vagy, akkor nem a külsőd miatt nem volt pasid eddig, hanem a viselkedésed miatt. Pláne ha veled is úgy van, mint az itteni kérdezőkkel általában, és a "kicsit félénkebb" az "mezei nyúl" szinonimája valójában.

2015. márc. 17. 13:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Ne a gyik alapján ítélj meg minket, amúgy semmi baj nincs veled, nyugodt lehetsz :)
2015. márc. 17. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!