Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a srácokat, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a srácokat, mégis mit akarnak?

Figyelt kérdés

Látok egy ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__66..

a válaszokból az jön le, hogy a legtöbbjüknek a nagyon vékony lányok jönnek be, akiknek kilátszik minden csontja és a mell csak másodlagos

Aztán látok egy ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

itt a srácok meg nagymellű, szilikonos nőket preferálnak

Ezt egyszerűen nem értem. Normális, kedves lány vagyok, sosem leszek vékony, nem olyan az alkatom, de járok edzeni és adok magamra. Nem fogok szilikonmelleket csinálni és feltöltetni a szám, helyette inkább könyveket veszek.

Húsz éves vagyok, nem bányarém, kicsit félénkebb, ízlésesen sminkelek és öltözködök, nem teszem ki a melleim. Még csak soha nem is csókolóztam, vagy fogtam meg egy fiú kezét. Komolyan nem értem, hogy most mi van, mikor lett ilyen a világ, hogy csak a nagypofájú, káromkodós, vagy mű nők, meg milfek kellenek

2015. márc. 17. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy adsz magadra, meg hogy értelmes vagy, sokkal többet ér. De ha szabad kérdeznem: miért vagy félénk?
2015. márc. 17. 14:06
 12/15 A kérdező kommentje:
11. azért, mert látom, hogy a srácoknak milyen lányok tetszenek.
2015. márc. 17. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy "a srácoknak milyen lányok tetszenek". Különböző srácoknak különböző lányok tetszenek.

Persze ha téged csakis azoknak a srácoknak a véleménye érdekel, akiket csak a csúcsra járatott, szétsportolt cicababák vagy a szilikonszörnyek hoznak lázba, akkor így jártál.

2015. márc. 17. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:

13-asnak igaza van.

Mindenkinek más tetszik. Ezen elv alapján teljesen biztos, hogy te is tetszel valakinek, csak éppen lehet, hogy ő szintén félénk így esélyetek nincs. Valakinek mindig vállalnia kell a kockázatot a kezdeményezéssel, aminek az is lehet a vége, hogy nem jön össze.

A lényeg, hogy légy nyitott és mosolyogj sokat.

2015. márc. 17. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Fura... Én pont az ellenkezőjét látom. Egyre több srác úgymond "lejjebb adja" az elvárásait, és még így is rengeteg visszautasítást kapnak. Még olyan nőktől is, akik örülhetnének hogy pasihoz jutnának. Valahogy manapság a stílussal baromi nagy gáz van. Sokszor az utcán hallom (már ilyen kis tiniket is) úgy beszélnek mint a kocsis. Káromkodnak, ordibálnak, leugatják a pasikat aki hozzájuk mer szólni, mindezt pedig olyan hangon mint egy férfi. Elkeserítő, hogy a tisztelet mások felé szinte teljesen eltűnt.

Amúgy se értem az a felfogást hogy a nő választ. Tudtommal a világon jóval kevesebb a pasi mint csaj... Szóval ezt a feminista szarságot már el lehetne felejteni hogy majd így válogatunk meg szórjuk a férfiakat.

2015. ápr. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!