Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több párt is ismerek, akik soha nem akarnak összeházasodni (tehát nem csak évek múlva, hanem egyáltalán nem), mégis eljegyzik egymást. Ennek mi értelme?
Nem tudom.
Ma már tök természetes, ha valaki leéli valakivel az életét, házasság nélkül.
És természetesen a házasság sem ciki.
Ezt a köztes megoldást nem nagyon értem, mert ha már eljegyzi, akkor vegye is el. Ha nem akarja elvenni, akkor ne is kérje meg a kezét.
Ezt én sem értem, mivel az eljegyzés elvileg a házassági szándék kinyilvánítása. Ha nincs ilyen szándék, mire az eljegyzés? Vicces, hogy a férfi megkérdezi, hogy "leszel a feleségem?", és igent mondok, úgy, hogy valójában mindketten tudjuk, hogy a válasz nem :D
Amúgy szerintem is ez inkább a nőknek kell, hogy többnek érezzék magukat barátnőnél, azt érezzék, hogy előrébb léptek, magasabb a státusz. Pedig semmivel se magasabb.
"Pedig semmivel se magasabb."
De ha nekik, a párkapcsolatban lévő két embernek ez jelent mindent, akkor magasabb.
Vehet neki bokaláncot is, és mondhatja, hogy örökké szeretni fogja, ha nekik ez számít, akkor számít.
Azt, hogy a millenáris generációnak nincs pénze rendes esküvőre, mert a szüleik generációja szétbäszta a gazdaságot.
Így inkább várnak, mert szeretnének szép esküvőt, de a körülmények még nem adottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!