Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Több párt is ismerek, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több párt is ismerek, akik soha nem akarnak összeházasodni (tehát nem csak évek múlva, hanem egyáltalán nem), mégis eljegyzik egymást. Ennek mi értelme?

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Az eljegyzés egy nemhivatalos gesztus, mindenkinek azt jelenti, amit akar. Ezért páronként eltérő lehet az értelme.
2014. nov. 6. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Semmi. Csak a nő azt hiheti, hogy "előrelépett" szeretőből menyasszonnyá.
2014. nov. 6. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
2014. nov. 6. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom.

Ma már tök természetes, ha valaki leéli valakivel az életét, házasság nélkül.

És természetesen a házasság sem ciki.

Ezt a köztes megoldást nem nagyon értem, mert ha már eljegyzi, akkor vegye is el. Ha nem akarja elvenni, akkor ne is kérje meg a kezét.

2014. nov. 6. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Talán ettől a nő azt hiszi több lett mint egy barátnő, de valójában nincs így, hisz nem házasodnak össze később sem, tehát a menyasszony megnevezés is értelmét veszti.
2014. nov. 6. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Sok ember nem úgy éli az életét, hogy mások értelmet találjanak benne. Ezt vagy elfogadod, vagy az életedben nagyon sok fennakadást fog okozni, ahogy mások élik a saját életüket.
2014. nov. 6. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Ezt én sem értem, mivel az eljegyzés elvileg a házassági szándék kinyilvánítása. Ha nincs ilyen szándék, mire az eljegyzés? Vicces, hogy a férfi megkérdezi, hogy "leszel a feleségem?", és igent mondok, úgy, hogy valójában mindketten tudjuk, hogy a válasz nem :D

Amúgy szerintem is ez inkább a nőknek kell, hogy többnek érezzék magukat barátnőnél, azt érezzék, hogy előrébb léptek, magasabb a státusz. Pedig semmivel se magasabb.

2014. nov. 6. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig semmivel se magasabb."

De ha nekik, a párkapcsolatban lévő két embernek ez jelent mindent, akkor magasabb.

Vehet neki bokaláncot is, és mondhatja, hogy örökké szeretni fogja, ha nekik ez számít, akkor számít.

2014. nov. 6. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a millenáris generációnak nincs pénze rendes esküvőre, mert a szüleik generációja szétbäszta a gazdaságot.

Így inkább várnak, mert szeretnének szép esküvőt, de a körülmények még nem adottak.

2014. nov. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!