Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal külföldön, egy tengerparton szeretnénk összeházasodni. Mik ehhez a teendők?
Gratulálok: )
Szerintem országonként változhatnak a szabályok, úgyhogy ha megvan a konkrétum, akkor rá tudtok célirányosan keresni, hogy pontosan milyen dokumentumokat kell beszerezni és lefordíttatni.
Ha mindketten magyar állampolgárok vagytok, akkor menj be az anyakönyvi hivatalba, és ott majd teljeskörű felvilágosítást adnak.
Jobban jársz, mint itt, ahol majd kapsz fele-felében normális és fals infókat, de legfőképpen hiányosakat.
#2 vagyok, és pont az ilyen #1-félékről beszéltem, akik hülyeségeket írnak.
Ha mindketten magyarok vagytok, magyar lesz az anyakönyvvezető, és a magyar családjogi törvények vonatkoznak rátok, akárholis legyen az esküvő.
1-es vagyok.
Ne mondd már, hogy minden trópusi szigeten van magyar anyakönyvvezető....
Kubaban lesz az eskuvonk, lekell forditattni angolra az anyakonyvi kivonatokat igazabol ennyi
Mi a travelhouse-on keresztul valasztottuk ki kubat, mindent itthonrol szerveztem/szervezek meg magyarul ( +60.000 ) a szertartas angolul lesz. Itthon mas teendo ennel az orszagnal nincs, ugyanis elfogadjak itthon, magyarul mar hazaskent ( mrs.) Terek haza, ez a repjegy miatt fontos, aztan itthon mar csak a szemelyit stb.it kell atiratni ennyi. Viszont pl thaifoldon tartott eskuvot itthon nem fogadjak el, szoval ugyanugy vegig kell zongorazni a hazassagkotot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!