Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal mindketten római katolikusok vagyunk, de református templomban szeretnénk összeházasodni! Lehetséges ez? Milyen dolgok szükségesek ehhez?
Érdeklődj erről a református parókián. De nem hiszem,hogy
nyomós ok nélkül belemennének!
Hát ez fura. Szerintem nem. Elég kukacosak. Bár kevésbé, mint a katolikusok. Meg akarjátok úszni a jegyesoktatást? Vagy szebb az a templom? Szimpatikusabb az a felekezet? Keresztelkedjetek át! (-:
Érdeklődjetek náluk! Elég ritka eset lehet a tiétek!
Tényleg miért akartok református templomban esküdni? :)
Én református vagyok, és soha nem esküdnék katolikus templomban (nem is fogok, pedig a párom az).
A családjaitok mit szolnak hozzá?
Egyszer voltam életemben misén, azt se tudtam mit kell mondani, bár a kórus nagyon szép volt, mint az angyalok. :)
Mindketten református templomba járunk Istentiszteletre már jó pár éve!Nem mondom h sosem voltunk katolikuson, de számunkra az a közösség, úgymond nem a mi "világunk". Szüleink mindenben kiállnak mellettünk, nem lenne ez ellen kifogásuk sem!Csak azt nem tudjuk, miként működik és h lehet e egyáltalán ilyent!?
De köszönöm az eddigi válaszokat!
lehetséges ez(:
az én szüleim katolikusba eskütek pedig apukám református volt(:
azaz igazság h ö nem bérmálkozot megg hanem egy kis plusz pénz jutot a pap zsebébe:D
de ha átkeresztelketek és májusban le konfirmálkodot (csak májusban lehet szerintem. mert megvan hogy mikor van. d eélehet hogy tévedek:D) és akor esküdhetek református teplomban(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!