Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez az eljegyzéshez? Változtatnátok valamit rajta? Van valami kifogásotok?
1. Tuti nemet mondanék a páromnak, ha annyira sem tisztel, hogy a szüleimtől, és nem tőlem kérdi meg, hogy hozzámegyek-e. Önálló, felnőtt, önnfentartó, együtt élő emberek vagyunk, az életünk összekötése hivatalosan is nem a szüleink dolga, hanem a miénk. Kérdezzen engem. A szüleimet meg hagyja ki belőle.
2. Ezután szépen felhívjuk a szülőket és közöljük velük, hogy megházasodunk, így ennek örömére szeretettel várjuk őket egy eljegyzési ebédre x napon.
Én is nemet mondanék erre,mert nem ismer akkor.
Engem kérjen meg,édes kettesben,aztán szülőknek csak már bejelentve.
szerintem cuki
persze a teljes véleményalkotáshoz ismerni kellene titeket, pl. mennyire önálló v mennyire még a szüleitől függ a csaj
Èn sem kérném meg a szülöket elötte.
A szülöktöl való kikérés már csak formaság, és egy jó szokás.
Ha meglepit akarsz akkor eljegyzed a lányt. majd össze hívjátok a családot ahol ezt a formaságot, hogy kikéred az apjától megteheted. Itt eltervezi a két család veletek együtt az esküvöt. Pl kitüzitek a napját, vagy az elképzelés idejét, milyen nagyságút akartok....
Szerintem előbb őt kérd meg, majd utána kérd a szülei áldását, "beleegyezését". Ez nem konkrét engedélykérés, csak egy szép gesztus a szülők felé.
Én imádtam, amikor a vőlegényem apukám áldását kérte kettőnkre, és apukám is nagyra értékelte ezt a figyelmességet!
25/N
neked kell tudni,hogy a barátnőd olyan típusu-e aki örül az ilyen gesztusnak.
Ez egy régi szokás,és valakinek tetszik,valaki meg kiakad rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!