Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez az eljegyzéshez? Változtatnátok valamit rajta? Van valami kifogásotok?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam az eljegyzést, hogy előbb beszélek barátnőm szüleivel, elkérem tőlük őt, aztán kettesben eljegyzem a gyűrűvel. Aztán majd tartunk valami családi banzájt, de ott csak bejelentjük, nem akarom megint "eljátszani" az eljegyzést és a szülőktől való elkérést. Mit szóltok ehhez?2013. júl. 17. 11:43
11/13 anonim válasza:
Ez egy régi szokás, nem tudom, mit kell lehurrogni, ezt így kívánta meg az erkölcs és az illem is.
Ma már annyira nem elterjedt ez a szokás, de te ismered a szüleit, neked kell tudnod, van olyan szülő, aki a mai napig ragaszkodik ehhez, bár akkor is elsőnek a nőt szokták kérdezni erről, utána a szülőket, mintha mi sem történt volna előtte.
12/13 anonim válasza:
Én simán csak kiborulnék, ha előbb avatná be a szüleimet, mint engem. Egyrészt mert tuti elszólná valamelyik magát és igy oda a meglepetés, másrészt ez rólatok kell, hogy szóljon, nem a szülőkről. De ha a te barátnőd olyan családból származik, ahol ezt elvárják, akkor úgysincs más választásod. Viszont ha van, akkor könyörgöm ne a szülőktől kérd el a kezét....annyira ciki!!!
13/13 anonim válasza:
Számomra a szülőktől való elkérés a tisztelet jele. Bár a párom erősen bajban volt, mert katonától elkérni a rendőrtiszt lányát, az nem egy könnyű feladat. :D Nálunk úgy volt, ahogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!