Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mi az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az esküvő értelme, mi értelme van összeházasodni? Kiváncsi vagyok a véleményekre!

Figyelt kérdés

2013. aug. 30. 21:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Nekem fontos, hogy a gyerekvállalás előtt egy család legyünk. Nem azt mondom, hogy házasság nélkül nem lehet család de számomra hozzá tartozik.
2013. aug. 30. 21:41
 2/23 anonim válasza:
82%

A házasság arról szól, hogy elkötelezed magad valaki mellett az egész életedre, elfogadod, hogy csak ő van, és nem lesz senki más. Összetartást és bizalmat ad.

Amúgy vallásos vagy?

2013. aug. 30. 21:44
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
Én házas vagyok! 7 éve vagyok együtt a párommal ebből 1 éve házasok vagyunk...Nem tudom mi értelme :D Együtt éltünk, szóval semmi sem változott csak a nevem. Inkább úgy fogalmaznék, h jó érzéssel tölt el ez a tudat...Picit mint ha mélyebb vizekre eveztünk volna! Már mint anno megdumáltuk hová ruccanunk ki,merre menjünk bulizni stb... Most meg pl. a baba téma van terítéken...:) Bár lehet h csak komolyodunk ah, öregszünk :D és semmi köze ennek a házassághoz, ez nélkül is eljött volna ez az idő :D
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Mert a házassággal meg van a szándék, hogy együtt akarnak élni és megöregedni. Azonfelül jogilag is jobb, mint az együttélés. Amelyik férfi nem akarja elvenni a nőt, az nem is akar vele élete végéig élni. Könnyebben otthagyja, mintha férj lenne.
 5/23 anonim ***** válasza:
43%
Házasság nélkül nemköltözők össze senkivel, nem tervezek szülni nélküle, így értelme is van.
2013. aug. 30. 21:50
 6/23 dani900 ***** válasza:
80%
Egyrészt hagyomány, másrészt inkább a hit, hogy így örökre jó lesz, vagy jobb lesz, mint ami eddig volt, a férj majd megkomolyodik, az asszony már nem lesz olyan nyugtalan, és hasonló elképzelések, amiket a házassághoz kötnek az emberek, de szerintem idővel mindenki rájön, hogy igazából nem a házasság miatt változik, vagy nem változik az ember, és, a kapcsolat, a házasság csak forma, ami mögötte van, az a lényeg, és az ott van papír nélkül is.
2013. aug. 30. 21:51
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
Publikusan és hivatalosan is megfogadom, hogy ő a párom. Jogilag is van némi különbség, etikailag is.
2013. aug. 30. 22:11
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egy szép gesztus a párod felé. Ezzel hivatalosítják és bizonyítják egymásnak és a külvilágnak, hogy nem csak egymás 20. párkapcsolatai, hanem többek annál.
2013. aug. 30. 22:21
 9/23 anonim ***** válasza:
78%
Itt inkább arról van szó,hogy vannak olyanok,akik enélkül is megvannak,boldogok egymással,és vannak olyanok,akik összeházasodnak,és pár hónapra,évre rá meg elválnak,mert mégsem illenek össze,nem tudnak együtt élni,de azt hitték,azzal,hogy kimondják a boldogító igent,azzal egy örök életre egybefonódtak......
2013. aug. 30. 22:22
 10/23 anonim ***** válasza:
19%

1. Ahhoz, hogy eltudjanak válni,

előtte meg kell esküdni.

2. Ahhoz, hogy "törvényesen" kifossza egy nő a férjét,

először el kell, hogy vetesse magát vele.

2013. aug. 30. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!