Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így értelme az esküvőnek? Nem gyerekes dolog?
Én is így gondolom, hogy a házasságnak a lényeg nem a lakodalom.
Bár ha belegondolok a nagyszüleimnek a 25. Házassági évfordulójukkor volt a lakodalom, ajándékkel mindennel, csak a szertartás volt előtte 25 évvel.
Azóta eltelt újabb 28 év, és mindenki emlegeti, hogy azóta sem buliztak olyan jót... Nem csak ők, hanem a vendégek sem...
Szerintem nem cécó,, macera, hanem öröm szervezni (bár néha bosszantó, néha kétségbeejtő), de nem tehernek érzem (mi is most servezzük, igaz a kapcsolatunk terén 15 évvel korábban vagyunk)
A helyedben ha ennyire nem örömnek tartod én is 2 tanuval mennék, főleg 20 ev után, csinálnék egy nagy kertipartit, ha van rá lehetőség, és tt mondanám el, hogy mire fel a buli...aztán buli hajnalig...
Ami nektek jólesik, annyit csináljatok.
Amúgy szerintem pont így van értelme megünnepelni egy kapcsolatot: 20 év után már el is hiszed, hogy tényleg holtáiglan gondolja mindkét fél. Én a fél év után kötött házasságokat tartom gyerekesnek és feleslegesnek.
Gondolom a gyerekeitek már nagyobbak, nem kerülnek annyi pénzbe. Ha nem hiányozna a kasszából a lóvé, akkor miért ne?
Hivatalosan is egy pár lesztek. Nem olyan rossz ám. Buli is lehet a végére. Nem is lenen rossz ötlet a húszéves párkapcsolati évfordulót házassággal megünnepelni. Csak ugye 50 éves házasságitok tuti nem lesz, ahhoz 130 évig kellene élnetek. :) De 20-25 vées házasságitok még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!