Miért mondja sok anya, hogy a gyermeke az élete értelme, és ez a legboldogabb dolog? A párjuk már nem is számít? Az, akivel valószínűleg leélik az életüket? Az, akire "régen" mondták, hogy ő az életük értelme?
Szerintem jogos lehet a kérdés.
Én sem értem, hogy pl van közösségi portál, és sokaknál a férjről már nem is tesz fel képet, csak a gyerek, gyerek, ezt nem értem én sem...
Én nem így gondolom, és nem is így szeretném majd.
ez brutális....
ilyen embereket...
majd ha lesz gyereked, b.szd meg, megtudod.
mert a férjed az elhagyhat, megcsalhat stb, de a gyereked az mindig szeretni fog, és soha nem hagy el, azért.
idióták!!!!
Gondolom, mikor megszületik a baba az egy újabb értelem. Attól még a párjuk is életük értelme, de a baba is. A párjukat már mindenki ismeri, most egy kicsit a babát kell reklámozni. Nem tudom megfigyelted-e, hogy pontosan hogy megy ez (legalábbis én így látom):
Mikor valakinek párja lesz vagy megházasodik, akkor vele közös képek vannak fent, utána ha baba születik akkor rengeteg-rengeteg baba fotó, utána az idő elteltével meg már családi képek tömkelege is felkerül.
Az új mindig picit izgalmasabb, de ettől még nem hanyagolják el a régit :)
Szerintem.
Talán azért, mert nem tudják a problémáikat megoldani, nem hajlandóak konfrontálódni és tisztázni a dolgokat sem a munkahelyükön, sem a "párjukkal" szemben.
Talán ez egy menekülési mód, vagy valamilyen hiánypótlás.
A gyerekek viszont megnőnek, és nem biztos hogy ők azt mondják: az anyu az életünk értelme. És ilyenkor teljes az összeomlás, mert ugye a párja már csak mellette van és nem vele.
Azért a kettő teljesen más kategória! Nem kellene összekeverni az érzéseket. A párod a választott társad. A gyereked pedig.... hát a gyereked. Azt nem cserélheted le, ha nem tetszik. Azért teljes felelősséggel tartozol. A gyerek belőletek van.
Szerintem összehasonlíthatatlan a kétféle érzés, még ha ugyanazt a kifejezést használják is sokan.
Férfiak! Ne legyetek féltékenyek a gyereketekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!