Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja sok anya, hogy a...

Miért mondja sok anya, hogy a gyermeke az élete értelme, és ez a legboldogabb dolog? A párjuk már nem is számít? Az, akivel valószínűleg leélik az életüket? Az, akire "régen" mondták, hogy ő az életük értelme?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Tegnap 21.47 te aztán igazán megkeseredett ember lehetsz, ha így gondolod.....
2009. nov. 19. 15:20
 22/27 anonim ***** válasza:
Előző két hozzászólást író vagyok. A másik dolog, kedves Kérdező, akik ezt mondják, hogy a gyerekük az életük értelme, Te honnan tudod, hogy a férjüket miért nem sorolják ide? Lehet, hogy iszik, veri őket, nőzik, elcs...szi a pénzt stb.stb. Rengeteg ilyen esetet lehet hallani. Ezek után elhinném, hogy már nem ugyanazt érzik iránta, mint amikor megismerték. Kicsit úgy érzem a kérdésedből, mintha hibáztatnád ezeket a nőket, holott nem látsz bele az életükbe. Cáfolj rám, de én ezt érzem a kérdésedből, hogy már látatlanban ítélkeztél felettük!
2009. nov. 19. 15:27
 23/27 anonim ***** válasza:
A kisfiamban a párom és saját magam vonásait látom, ezért szeretem még jobban:) Mi ketten alakultunk át, Ő lett a MINDEN. Szeretjük egymást is, jut idő a romantikára, puszik is csattognak spontán, de bizony, az életünk értelme a gyerek lett. Talán így normális:)
2009. nov. 19. 20:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Szevasztok!

A tegnap 21:08-as vagyok. Talán valamibe mégis beletrafáltam, hogy ennyire lehúztatok. :-)

2009. nov. 19. 22:07
 25/27 anonim válasza:

Nézzétek:

A legkézenfekvőbb válasz erre az lenne, hogy van egy párod, akit a világon a legjobban szeretsz. Elhatározzátok, hogy lesz gyerek. Tiszta sor. Miután megszületik akkor már 2 személy van akiért élsz, szeretsz, dolgozol.

EZ A JÁRHATÓ ÚT. Nem mellesleg ezt nevezzük családnak nem?

Nem szabad senkit se prioritásba tenni.

Szerencsés vagyok, mert én ezt láttam, ezt éreztem, ezt kaptam. S megpróbálom ezt majd tovább is adni.

2010. máj. 11. 14:56
 26/27 anonim ***** válasza:

Én például azért nem rakok ki képet a páromról, mert utálja ha fényképezem, nem is túl fotogén. A 1,5 éves picúrkám egyelőre nem panaszkodik, ha képek milliói készülnek róla.

Arról nem beszélve, hogy az újságot olvasó vagy épp tévét néző páromra nem lenne annyi ismerősöm kíváncsi, mint a csetlő-botló, mindig megmosolyogtató kislányomra.

De ettől függetlenül mindkettőjüket imádom. A párom is az életem értelme és a lányom is. Ő a kettőnk életének értelme.

De annak is igaza van, aki azt írta, hogy a férfi elhagyhat, a gyerek örökké ott van.

Én egyszer már elváltam. Amikor az első férjemhez hozzámentem, ő volt életem értelme. Aztán megcsalt, elköltötte minden pénzét, én tartottam el. Az utolsó csepp az volt, amikor egy vita hevében pofon vágott. Onnantól nem ő volt életem értelme. Később az új, a jelenlegi párom lesz. Imádom őt, de naivitás lenne kijelenteni, hogy ez örökké így lesz, hiszen nem vagyok jós. De hogy a lányomat mindig szeretni fogom, bármi is történjen, abban biztos vagyok.

2012. nov. 16. 11:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Egyébként én ismertem olyan nőt, akinek a párja volt az élete értelme, nem pedig a kisfia, aki előző házasságból származott. Így amikor ez a társ azt mondta neki, hogy jobb lenne nekik ketten, a gyerek nélkül, akkor gondolkodás nélkül lepasszolta őket a nagyszülőkhöz. Ez a kisfiú most 16 éves, és azóta is a nagymamájával él, az anyját pedig, aki évekig nem is kereste, szívből megveti. Közben már a nagy szerelem is véget ért. A csaj pedig odajutott, hogy az életének már nincs értelme. Súlyos beteg és az édesanyján kívül-aki messze lakik az unokával, de kiáll a lánya mellett- senkije nincs a világon. És nem tudhatom, de úgy vélem az életének is több értelme lenne, ha legalább a fia mellett lenne.
2012. nov. 16. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!