3 hete vesztettük el a babánkat 21 hetes voltam. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, nekem is meg a férjemnek is. Úgy érzem hogy már nem akarok élni nincs értelme az életemnek. Férjem elkezdett inni őt is megviselte a dolog hogy segíthetnék neki?
Nagyon sajnálom,hogy ez történt veletek,talán ha legközelebb teherbe esel és túl estek azon a bizonyos héten,talán akkor már túl lesztek rajta....Nem tudok nagyon tanácsot adni,csak együtt tudok veletek érezni...:(
29 hetes km
Teljesen meg tudlak érteni.Nagyon sajnálom ami veled történt.
Ezt elviselni nem könnyű dolog!
Az első babám nekem is 3 hónaposan halt meg.Elvetéltem.Utána kellett fél év mire azt mondtam újra belevágok:D
És a szervezetem is megerősítettem.
Azóta született 2 egészséges kislányom és nem volt semmi gond a terhesség alatt sem és a szülésnél sem.
Nagy szükségetek van most egymásra!
Próbáljatok meg ha tehetitek elmenni együtt pár napra csak ketten!
Sétáljatok nagyokat, csináljatok programokat,moziba,színházba vagy ahová szívesen mentek együtt.Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznotok most ami kicsit eltereli a figyelmeteket erről a nagy fájdalomról.
Természetes dolog ha fáj az ember lelkének de tovább kell lépni.Egy halálesetet nem könnyű feldolgozni főleg neked.
Légy a férjed mellett,hogy érezze ,hogy kell ő neked és szükséged van rá.Mond el neki mennyire szereted és még elöttetek az élet lesz gyermeketek csak kicsit késöbb.
Kitartás és türelem!!!
Kívánok neked megnyugvást a lelkednek és sok erőt a következő babyhez!!
Èn is együtt érzek veled.
Sok szépet és jót kivánok a jövötökben!
Mond neki hogy csak elörre nézzen,és biztos csodálatos dolgok várnak még rátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!