Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hete vesztettük el a babánka...

3 hete vesztettük el a babánkat 21 hetes voltam. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, nekem is meg a férjemnek is. Úgy érzem hogy már nem akarok élni nincs értelme az életemnek. Férjem elkezdett inni őt is megviselte a dolog hogy segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Hogy ne igyon? mindennap munka után részegre isza magát.. Köszönöm a segítséget.!
2010. jan. 24. 19:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Nagyon meg tudlak érteni.3 éve vesztettem el én is a babámat,18 hetes voltam.Nehéz volt elviselni,és a mai napig sem tudtam rendesen feldolgozni.Viszont azóta született egy kisfiam aki most 16 hónapos,és nagyon boldogok vagyunk vele.Nekem előtte volt egy méhen kívüli terhességem is,úgyhogy én teljesen padlón voltam.Próbáljátok meg kibeszélni magatokból,hátha segítene rajtad is,és a férjeden is egy kicsit.Remélem valamilyen szinten túljuttok rajta/bár tudom hogy nehéz/.
2010. jan. 25. 08:07
 12/13 anonim válasza:
A 19.36-os válaszolónak írnám,hogy nem biztos hogy baj volt a babával.Én azért vesztettem el,mert a dokinak fontosabb volt a szabadsága mint mi.Előző voltam.
2010. jan. 25. 08:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom. Probaljatok kibeszelni magatokbol. Hidd el lehet meg babod. az utolso hozzaszolonak igaza van nem feltetlen volt beteg a baba. en is majdnem elvesztettem a babom 20ik heten mikor begorcsoltem eroteljesen. mikro felhivtam a dokit h erosen gorcsolok es h ez normalis azonnal a korhazba rendelt, rogton felhivtak a korhazat h en erkezem, mire odaertem minden keszen vart rogton monitorra tettek es egesz este megfigyelesen tartottak. szerencsere babo megmaradt, ma mar 5.5 honapos es gyonyoru egeszseges baba. sok mulik az orvoson. Igaz en kulfoldon vagyok es magan orvosnal magan klinikan szultem.
2010. jan. 25. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!