Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mi az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az esküvő értelme, mi értelme van összeházasodni? Kiváncsi vagyok a véleményekre!

Figyelt kérdés

2013. aug. 30. 21:35
1 2 3
 21/23 boszi.anita válasza:
Szia.Én 10 évet voltam az exférjemmel.4 évig voltam a felesége..:( de válás lett a vége.hogy mi értelme? A társadalmi normák szerint ez a normális és így helyes... Összeházasodunk,gyerek család megöregszünk együtt és meghalunk...szerintem napjainkra már nem bír olyan jelentőséggel,de kéne..rengeteg pár kinlódik az anyagiakkal, országunk helyzetét ismered,a prroblémák házasságon belül is problémákat szülnek váláshoz vezetnek..manapság az hogy házas vagy már semmit nem jelent... Úgyanúgy otthagyhat a párod1-2-3 gyerekkel... Aki menni akar úgyis megy legyen az élettársi vagy házastársi kapcsolat...aztán válás meg a cirkusz....az a szép ha két ember együtt öregszik meg... és a papír nem köt össze,...a kitartás a türelem a megértés és az őszinteség...ha ez nincs úgyis előbb utóbb vége vagy papírral vagy anélkül....de ez az én véleményem
2013. szept. 2. 21:30
 22/23 anonim válasza:
Nem gonoszságból, de ha házas vagy, az jó. Én majd 8 év után vettem el a "feleségemet" már a gyermekünk is majd egy éves volt. Rá kilenc hónapra a "feleségem" hazajön a munkából és közli velem hogy külön akar menni. Hozzáteszem hogy előtte való nap még hülyéskedtünk, meg így szeretlek, úgy szeretlek volt, tehát mondhatni hogy megállt bennem az ütő. Végül is a lényeg az hogy most lesz a gyerek elhelyezési per, amit én nem hagyok annyiban. Az ügyvédem mondta, hogyha nem lettünk volna házasok, akkor akár mit tehetnék de pert vesztenék. Egy jó dolog van a házasságban. Ha van közös gyerek és Te is akarod, akkor van rá esély. Más értelmét én sem látom, mert 8 évig semmi probléma, házasság után 9 hónappal kezdődött a válóperem.
2013. szept. 2. 22:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekünk fontos volt a házasság. Ez egy hivatalos jelkép. Annak a jele, hogy egymással tervezzük leélni az életünket. jogilag is tisztább. Pl ha megsérül a férfi, a kórházba a feleséget szó nélkül beengedik. Egy barátnőt, élettársat már lehet macerásabb. Én hallottam ilyenről.

Plusz, én olyan pasinak nem szültem volna gyereket, aki nem vesz el.

Én nem akartam mindig egy élettárs lenni... hosszabb távon szerintem borzalmasan hangzik. Jó érzés amikor a férjem bemutat valakinek, és azt mondja, a feleségem:)

Azon kívül, elég gyakori a vezetéknevem, és mivel kötőjellel felvettem a sajátom mellé a férjem vezetéknevét, így már különlegesebb:)

És a karikagyűrűt is imádom az ujjamon:)

27/N

2013. szept. 6. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!