Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit akarnak a nők?

Figyelt kérdés
Annyira bírom, ha azt hallom/olvasom, hogy egy nő sír, mert nem talál egy normális srácot. De ez, hogy normális... Nem igazán érzem teljesen őszinte jelzőnek. Fájna odaírni, hogy ez azt takarja, hogy az illető legyen humoros, népszerű, jóképű, relatíve gazdag? Önmagában hiába állok kedvesen és határozottan egy adott lányhoz, ha az előzőek nem teljesülnek, már nem vesz komolyan, maradunk "csak barátok".
2016. ápr. 9. 12:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
71%
7-es vagyok, tudtam, hogy lepontoztok! Szilvás buktát kellett volna kérnem. :D
2016. ápr. 9. 14:39
 12/37 anonim ***** válasza:
72%

A "nem kell tökéletesnek leni" dumát tudod kik szajkózzák?

Nem csak a nők, hanem a csajozós tanfolyamok, és a csajozás terén sikeres pasik, akikről lerí, hogy nem felelnek meg az általatok felhozott milliónyi idióta kritériumnak.

Ellenben ezt "a nőknek csakis és kizárólag a magaskigyúrtgazdagjóképűbunkóalfamacsószőkehercegfehérlovon pasik jönnek be, és ezért minden este álomba sírom magam" szöveget meg azok, akik... Nem írok semmit, mert nem tudnám szépen megfogalmazni...

Ha magas vagy, arra fogod, hogy nem vagy izmos, ha izmos vagy, arra, hogy nem vagy gazdag, ha gazdag vagy, az a baj, hogy "túl kedves vagy" (ez a kedvenc kifogásom, amivel a férfi nem előállt, de ha valaki a való életben a képembe mondaná, hogy emiatt nincs nője, elmenekülnék a városból) Nem én találom ezt ki, ismerek olyan pasit aki így gondolkodott, aztán összeszedte magát, és rájött, hogy hülyeség folyton kifogásokat keresni - de gondolom senkit nem hatnak meg a személyes példák, szóval nézegessetek körül itt, mert néha ide is kiírogatnak olyan kérdéseket, mint "Az unokatestvérem sokat örökölt, mégsem lett szerencsésebb a nőknél, miééért??" "Tinikorom óta nőttem 30 centit, mégsem tapadnak rám a csajok.. Nemértem:(" "Justin Bieber híres és gazdag és jóképű és tehetséges, a körülöttem élő nők mégis kiröhögik. Kérdem én, ma már senki sem elég jó a nőknek???? (énsimánleszopnámhanővolnék)"

Mindegyikhez hasonló kérdést láttam már itt, szóval elég ha nyitva tartjátok a szemeteket, és idővel ti is láttok párat...

Lényeg a lényeg, fájdalmas lehet beismerni, hogy nem az egész női nemmel van hiba, hanem egyes férfiakkal, de hosszú távon neked is jobb lesz.

Persze tudom, hogy ide sírni járnak a sikertelen pasik, nem pedig tanácsért, de talán mégis célba talál valahol ez az üzenet.

2016. ápr. 9. 15:14
 13/37 anonim ***** válasza:

Előző: Szép a monológod, csak vicces az egész. Nem igazán csajoztál még, ugye?

"Ellenben ezt "a nőknek csakis és kizárólag a magaskigyúrtgazdagjóképűbunkóalfamacsószőkehercegfehérlovon pasik jönnek be, és ezért minden este álomba sírom magam" szöveget meg azok, akik..."

A testvérem izmos, magas és helyes. Olvadoznak érte a csajok és ugyanezt a szöveget mondja.

"Ha magas vagy, arra fogod, hogy nem vagy izmos, ha izmos vagy, arra, hogy nem vagy gazdag, ha gazdag vagy, az a baj, hogy "túl kedves vagy" (ez a kedvenc kifogásom, amivel a férfi nem előállt, de ha valaki a való életben a képembe mondaná, hogy emiatt nincs nője, elmenekülnék a városból)"

A haveri társaságomból szinte nincs olyan a srácok közt, aki ne szedett volna fel bunkón csajt. Én is azt hittem, hogy ez valami kamu dolog, de flegmázva sokkal több lányt tudtam felszedni, mint kedvesen. Úgy mentem a barátzónába.

"de gondolom senkit nem hatnak meg a személyes példák, szóval nézegessetek körül itt"

Ez a legviccesebb része az egésznek. Személyes példák? :D Szerinted, ennyi pasi, honnét találja ki ugyanazt a dolgot? Szerinted van egy kollektív tudatunk, ahonnét összegyűjtjük ugyanazokat a kifogásokat? Elárulom: Nem. Személyes tapasztalataink vannak.

"Persze tudom, hogy ide sírni járnak a sikertelen pasik, nem pedig tanácsért, de talán mégis célba talál valahol ez az üzenet."

Közülük, valahogy senki sem magas, helyes, jóképű. Vajh, miért nem? :D

2016. ápr. 9. 15:41
 14/37 anonim ***** válasza:
36%

13-as

Szard le! 73%-ot több helyen láttam már férfiellenes megnyilvánulásokkal.

Olyan, mint a Sunshinedoll: "itt minden pasi lúzer, csak én vagyok helikopter..."

2016. ápr. 9. 17:53
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
#14 a-a-a nem férfiellenes, csak pitsogás ellenes... Ég és föld a különbség.
2016. ápr. 9. 18:02
 16/37 anonim ***** válasza:
93%
11-es vagyok, akkor gyros-t kérek és valami vodkás cocktail-t. :D
2016. ápr. 9. 20:12
 17/37 anonim ***** válasza:
62%
Amindenit. Nem tudok mást hinni mint azt hogy amit írtok igaz. Közmunkával nem fogok karriert csinálni, és a babettával nem lehet csajozni. Értem mi a gond velem.
2016. ápr. 9. 22:46
 18/37 anonim ***** válasza:
65%

Csak azok a férfiak szerint kell egy nonek gazdag bunko pasi akik elégedetlenek önmagukkal es így nyugtatják meg magukat.

Az igazság az hogy a külsõ megfog, a belsõ meg megtart.

2016. ápr. 10. 11:18
 19/37 anonim ***** válasza:
45%
...a közhely pedig visszaköszön.
2016. ápr. 10. 11:22
 20/37 anonim ***** válasza:
90%

Nem, ez olyan mint hogy a pasik a babaarcu szoke uresfeju buta cicababakat is szeretik... Rovid tavon, de hosszú tavra az már necces, nem?

Nöknel ugyanez hosszú távra a bunkó paraszt az esélytelen függetlenül hogy jól néz ki.

2016. ápr. 10. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!