Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akarnak a nők?
20-as
Elmondom neked, hogy hogyan látom a gyakorlatban:
A férfi ránéz a nőre, beszél vele 4 mondatot és <<eldönti>>, hogy mit akar tőle. Ha megtetszene neki és szexen kívül másra is akarja, akkor abba az irányba indul el.
A nő rövid távra csak izmos bunkóval kezd, hosszú távon pedig fogja az izmos bunkót és meg akarja változtatni... vagyis az átlagos srác sem így, sem úgy nem kerül a képbe.
Ne akard a nőket megfejteni, mert bele fog törni a bicskád, és végül maradsz megkeseredve, egyedül a sirámaiddal.
21n
Egy francot! A Nők szeretet akarnak, törődést, és hogy a pasinak ők legyenek a top! Biztonságot és anyagilag.
Érzelmileg meg hintáztasd őket, akkor le se tudod vakarni magadról. Ha kiszámíthatatlan és kicsit rosszfiús vagy!
Ha így bánsz egy nővel, akkor tutti nyerő leszel!
Még hazugságként is beveszik, annyira akarják.
Nagy igazság van abban amit írsz, én is sokszor éreztem ezt mikor olvasgatok itt az oldalon.
Megnéztem a top30as szemetet, megfelelek 14-nek, de mégsem sír a szám. Az ember hozzáállása, a stílusa kell hozzá, semmi több. Ha szerencsétlenként itt vergődsz a gyk-en, akkor nem lesz jobb. Sok pénz nem kell, jóképű izmosnak nem kell lenni (ronda ne legyél..), igazából semmi komoly kritériuma nem kell legyen a belsődön kívül.
Ha csajozni akarsz, akkor legyél pozitív, jó kedvű és dumálj.
Természetesen ìgy sem 100% a siker, pénzéhes nők mindig lesznek, de ne is náluk próbálkozz, nem érnek egy forintot sem
Te teljesen más dologról beszélsz akár egy mondaton belül is.
A küzdeni akarunk a partnerért, az s tinikorban izgalmas dolog hogy meghódítod. Később nem szeretünk sokat küzdeni, futkosson a franc köröket.
Utána a sokat hangoztatott dologról szól, hogy a lányok szeretik ha a rosszfiú miattuk változik meg. Ez amikor a két fél harcol, a lany megpróbálja "betörni" a kant. Aztán a papucsság. Az egy alá-fölérendelt szerep, ahol az alárendelt csak teszi csendben amit a másik mond.
Egy idő után akar a franc küzdeni, van elég dolog az életben ami miatt izguljon az ember, olyan legyen mellette akivel egy a cél és egyetértésben együtt teszünk érte (nem azért mert azt mondtam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!