Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 év feletti férfi még szűz és sose volt barátnője annak lehet oka csupán a külseje vagy más bajnak is kell lennie ott?
Nem olvastam minden választ, de több ilyen idősebb kollégát ismertem, aki sosem járt nővel, és mivel mélyen keresztény volt, nem hiszem, hogy csak emiatt prostihoz ment volna. Általában anyuci ráült a kicsi fiacskájára, elhajtotta a barátnő-jelölteket, és a vallásos neveltetés miatt ezek a férfiak egyéjszakázni nem szoktak, odáig meg sosem jutottak el a kapcsolat mélységében anyuci miatt, hogy összejöjjön bármi is. Egy idő után pedig már nagyon rigolyás vénemberek lettek, bizonytalanok a nőkkel kapcsolatban, és bezárkóztak a magányukba.
Némelyikük kifejezetten helyes volt fiatalon, még öregen is vonzónak gondoltam egy idősebb hölgy számára. Jótét lelkek voltak, tisztességesek, tisztelettudóak, nem baltás gyilkosok, nem nőgyűlölők, csak nagyon elkeseredettek, hogy nekik nem lehetett szerető családjuk (mert anyuci azért csak meghalt előbb-utóbb).
A főnököm is ilyen. Sajnálom is nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!