Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 év feletti férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 év feletti férfi még szűz és sose volt barátnője annak lehet oka csupán a külseje vagy más bajnak is kell lennie ott?

Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 08:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Nem olvastam minden választ, de több ilyen idősebb kollégát ismertem, aki sosem járt nővel, és mivel mélyen keresztény volt, nem hiszem, hogy csak emiatt prostihoz ment volna. Általában anyuci ráült a kicsi fiacskájára, elhajtotta a barátnő-jelölteket, és a vallásos neveltetés miatt ezek a férfiak egyéjszakázni nem szoktak, odáig meg sosem jutottak el a kapcsolat mélységében anyuci miatt, hogy összejöjjön bármi is. Egy idő után pedig már nagyon rigolyás vénemberek lettek, bizonytalanok a nőkkel kapcsolatban, és bezárkóztak a magányukba.

Némelyikük kifejezetten helyes volt fiatalon, még öregen is vonzónak gondoltam egy idősebb hölgy számára. Jótét lelkek voltak, tisztességesek, tisztelettudóak, nem baltás gyilkosok, nem nőgyűlölők, csak nagyon elkeseredettek, hogy nekik nem lehetett szerető családjuk (mert anyuci azért csak meghalt előbb-utóbb).

A főnököm is ilyen. Sajnálom is nagyon.

2016. ápr. 7. 08:56
 42/42 anonim ***** válasza:
Szerintem sem feltétlenül a külső tehet róla. Lehet még: hosszú betegség, nem feltétlenül az övé, hanem egy családtagé, akit ápolni kellett, lehet dadogás vagy beszédhiba, ami sajnos még sokakat visszariaszt, zárkózott élet, amiből nehéz kitörni és megtalálni azt a pontot, ahol ismerkedni lehet. Ha valaki nem megy föl a netre egy társkeresőre, egyébként pedig csak a munkahelye és az otthona között ingázik, akkor nehéz elveszíteni a szüzességet, de ez nem hiba.
2016. ápr. 8. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!