Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz huszonévesek, ha valahonnan most kapnátok 50. 000 Ft-ot, elmennétek belőle egy ku rvához?
Figyelt kérdés
Könnyen jött pénz lenne...
Kort is írjatok!
2016. márc. 8. 22:06
1/28 anonim válasza:
abból 5öt is kapok am simán 23/f
2/28 anonim válasza:
Nagyon csábító ajánlat, de én nemet mondanék, és inkább pénzt valami jótékony célra használnám fel vagy vennék belőle pár PC-s játékot. :)
23/F
5/28 anonim válasza:
áh, inkább addig forgatnám amíg nem lesz 50 milla és abból már mindenki elérhető.
6/28 anonim válasza:
egy ku rva se ér annyit hogy költsek rá,és hogy neki adjam a szüzeségem
7/28 anonim válasza:
Természetesen én senki felett nme szoktam pálcát törni, szóval én egyáltalán nem nézem le azt aki elmegy prostizni.
8/28 anonim válasza:
nem, többszöröse van jelenleg a bankszámlámon, de nem megyek belőle prostihoz.
9/28 anonim válasza:
Akik 20 felett vannak és szüzek, azok jó része még a k.-t se merné megszólítani.:) Nem hogy a gatyát letolni....
10/28 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést sem látok minden nap. Szerencsére már nem vagyok szűz, de szerintem nem mennék, jobb befektetést is találnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!