Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Ti elmennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ti elmennétek vizsgálatra, ha a barátnőtök/párotok megkérne rá (HPV és egyebek vizsgálata)?

Figyelt kérdés
Hamarosan hüvelygyűrűt fogok használni és szeretném megkérni a barátomat, hogy menjen el egy szűrésre (ez hajlamosíthat, bár eddig sosem volt, gombára,fertőzésre). Nem tudom mit fog mondani, szeretném biztonságban tudni magam, hogy nem kaphatok el tőle ilyesmit.
2016. jan. 31. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kicsit is jobban érdekled és szeret, el fog menni.
2016. jan. 31. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Volt vagy 6 csajom, bevált rutin volt mindegyiknél, hogy egymásért megcsináljuk.
2016. jan. 31. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Jogos,de nekem akkor is rosszul esne...

Ez olyan,mitha az arcához érnék,ő meg megkérdezné,hogy mostam-e kezet.Jogos a kérdés,de rosszul esne.

2016. jan. 31. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Miért, nem szoktál kezet mosni? :D

Az azért eléggé gáz..

2016. jan. 31. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi mindketten elmentünk. Szerintem érthető kérés. Egymás és saját egészségetekért teszitek.
2016. jan. 31. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
igen elmennék
2016. jan. 31. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindenki elment, akit kértem. HIV tesztre is (az vérvételes). Aki olyan életet élt, az NEM sértődhet be ezen. Aki meg nem, de volt már pár kapcsolata, annál is reális lehet. Én kb akkor nem érzem fontosnak a kérdést, ha a fiúnak egy kapcsolata volt és az is olyan mindketten elsők a másiknak kapcsolat. Ilyenkor el tudom képzelni, hogy rosszul esik neki a kérés. Már ha a lány nem volt ribizli, mert akkor meg saját maga miatt is el kéne mennie... De amúgy nem szokás ezen besértődni. Amúgy asszem hpv-t nem is tudnak férfiakon kimutatni de attól még hordozhatja. De sok minden másra lehet tesztelni, az is valami.
2016. febr. 1. 00:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Természetesen :)
2016. febr. 1. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:
A sok ösztrogéntől jól el fogsz hízni...
2016. febr. 1. 02:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, amúgy meg mond valamit az, aki azt mondja, hogy akkor is ki kell vizsgáltatnia magát a srácnak, ha csak 1 nővel volt. Anno én is így jártam az első nőmmel, szerencsére nem hpv volt amit elkaptam, de már annyira gyorsan jelentkezett, hogy fél óra után a cerka sem állt és még a csaj volt ideges... hát még én másnap, amikor láttam, hogy a pöttyös az igazi :) elég nagy ribi volt annyi biztos mint utólag kiderült, szóval ja van benne realitás. Amúgy meg a hpv-nek is van férfiakon látható jele, ha nem tünetmentes és az elég csúnya látvány.
2016. febr. 1. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!