Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti ilyen ertekek mellett...

Ti ilyen ertekek mellett elmennetek magzatviz vizsgalatra?

Figyelt kérdés
38 eves vagyok, 16 hetes varandos. Kombinalt szures eredmenye Down korra 1:504-hez lett. Ez kozepes kockazat. 3 hetre ra az integraltszures eredmenye Down korra 1:1400-hoz lett, mely alacsony kockazat. 1:1000-tol felett alcsony a kockazat. Most kerdes, hogy menjek-e magzatviz vizsgalatra. Ferjem szerint a tendencia javulo, ami jot jelent, es jobban tart a vizsgalat kozbeni esetleges vetelestol, mint hogy Down koros legyen a babank. A 12. Heti uh-on orrcsont lathato es a tarkoredo 2,01. En bizonytalan vagyok, ferjem tamogat, ha szeretnek menni a vizsgalatra. O egyertelmuen megnyugodott az integralt teszt eredmenyetol.
2014. szept. 13. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem mennék, én is tartanék a vetéléstől. 18 hetesre viszont egy nagyon jó klinikára mennék. Mi az Istenhegyin voltunk, sokkal alaposabban vizsgáltak mindent, mint az én dokim. Pl. nézték,h a baba kisujján látszik a középső ujjperc - ez szintén arra utal,h nincs rendellenesség.
2014. szept. 13. 22:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg korabban bejelentkeztem a kov. Uh-ra a Magzati diagnosztikai kozpontba egy orvoshoz, mert arra gondoltam hogy ha jobb lesz az eredmeny es ugy dontunk hogy nem megyek magzatviz vizsgalatra, akkor rendesen nezzek meg a babat a kov. Uh-on.
2014. szept. 13. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem válaszolóhoz..ha van rá mód menj el az Istenhegyi Klinikára 1 heti genetikaira. Ha ott is azt mondják minden rendben, akkor szerintem megnyugodhatsz.:)
2014. szept. 13. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
*18. heti genetikaira.
2014. szept. 13. 22:11
 5/8 A kérdező kommentje:
De en valahogy meg jobb eredmenyre szamitottam. A lanyomnal a 19 heten voltam integralt teszten, ott 1:100000-hez volt az eredmeny,igaz, 3 hettel kesobb mentem integraltra, mint most, nala a kombinalt 1:992-hoz volt. A nogyogyaszom szerint az eletkorom is rontja az eredmenyt, de meg csak 13 honapja szultem, szoval sokkal jobbat vartam, ezert vagyok bizonytalan.
2014. szept. 13. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Èn prenatestet csináltattam , ennél sokkal jobb kombinált tesz és uh eredmény mellett a korom miatt. Én is 3i évesen voltam terhes.
2014. szept. 13. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy csináltasd meg a Nifty-tesztet. igaz 100ezer forint, de 100% az eredmény, vetélés kockázata nélkül.
2014. szept. 14. 18:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Sajnos sem a Nifty tesztre, sem a Prena tesztre nincs keret, legalábbis most nincs, felújítottuk a házat és kb. 1 havi fizetésnyi tartalékunk maradt csak. Végül úgy döntöttem, hogy elmegyek a holnapi genetikai tanácsadásra, ami nélkül nem csinálják meg a magzatvíz vizsgálatot, és ott döntök majd véglegesen. De hajlok arra hogy nem végeztetem el.
2014. szept. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!