Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátló mellett bélmozgá...

Fogamzásgátló mellett bélmozgás, vagy babamozgás?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de kb 2 hete olyan érzésem van alhasban mintha mozogna a baba. Nemrég az egyik megvonásos vérzésem egy napig tartott, de utánna a következők normálisan lezajlottak. Tesztet csináltam, negatív lett. Nagyon intenzíven érzem a mocorgást, nem csak este hanem napközben is. 15-én megyek az orvosomhoz. Van már 2 gyerekem. Volt már valaki így?
2014. szept. 5. 09:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Igen én is érzem. Fantom mozg0snak hívják.

3 gyerekes anyuka

2014. szept. 5. 10:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Minden nap érzed többször is? Nekem olyan intenzív, hogy felébredek rá.
2014. szept. 5. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát azért nem minden nap. Általában este amikor fekszem, nyugi van nem kell lótni futni a gyerekek után. Egyébként én is gyógyszert szedek, és bizony terhes lettem mellette 5 honapja. Azóta erősebb gyógyszert szedek. Ha ennyire intenzív, akkor sztem menj el dokihoz és tesztelj újra. Légyszi ird meg mi volt nagyon kiváncsi vagyok
2014. szept. 5. 22:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Én nem csak este nyugalomban érzem, ha amikor csinálom a dolgomat akkor is. Mindenképp megyek orvoshoz. Tegnap is csináltam tesztet, de nenegatív. Neked pozitív lett a teszted? Hogy vetted észre, hogy terhes vagy?
2014. szept. 6. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Késett 4 napot a vérzésem, csináltam tesztet és pozi lett. Rá 2 napra elvetéltem.

Milyen teszteket csináltál eddig?

2014. szept. 6. 12:29
 6/15 A kérdező kommentje:
2 fajtát csináltam, az egyik nevét nem tudom, a másik x-epil volt. Nekem ez mindig jó eredményt mutatott, ezért használtam. Csináltam reggeli pisivel, meg délutánival. Mindegyik negatív lett. De itt olvastam egy hasonló helyzetben levő anyuka kérdését, nála is negatív volt a teszt, és ilyen mozgásokat érzett, és 20 hetes terhességet állapítottak meg nála, fogamzásgátló mellett.
2014. szept. 6. 12:51
 7/15 anonim ***** válasza:
A HCG elvileg a 12. hétig emelkedik, aztán fokozatosan csökkenni kezd a mennyisége a vérben. Azt viszont nem tudom, hogy lecsökkenhet-e annyira pl. a 20. hétig, hogy a teszt érzékenysége ne legyen elég a kimutatásához. Gondoltam rá, hogy csinálok egy tesztet miheztartás végett de szerintem biztosat csak az orvos fog tudni mondani, amitől meg is nyugodnál. Mikor mész?
2014. szept. 8. 09:57
 8/15 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok. Lemaradt, h 23 hetes vagyok, enélkül elég fura amit írtam :)
2014. szept. 8. 09:59
 9/15 A kérdező kommentje:
Hétfőre van időpontom a nőgyógyászomhoz. Ma voltam reggel a védőnőnél, elmondtam neki, hogy mi a gondom. Kerestük a szívhangot, egy két másodpercre mintha azt hallotuk volna, de nem tudott mit mondani. A mozgást ő is érezte, azt mondta, hogy olyan volt mintha eltolta volna a kezét. Szerinte, ha terhes vagyok, akkor 16-18 hetes lehetek. Holnap megjön a szívhang hallgat9 amit rendeltem, talàn kiderül... Azt mondta még, hogy nem jelent semmit ha negatív a teszt. Csinálnál egyet, hogy neked mit mutat?
2014. szept. 8. 10:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, mit mondott az orvos?
2014. szept. 10. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!