Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szűz pasikról miért gondoljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz pasikról miért gondolják azt az emberek, hogy mindegyik báránylelkű szende szentlélek?

Figyelt kérdés
Az ismerősi körömben már többször megkaptam azt a megjegyzést, hogy "Jaaj, biztos azért nincs barátnője, mert egy magába zárkózó, visszahúzódó kisfiú." Közben meg tipikusan az a fajta vagyok, aki bűntudat nélkül élne a lehetőséggel, ha adódna és egyből jól megdöngölném a csajt, ameddig bírnám. Mondjuk a libidóm egyébként sokszor nagyon alacsony, szóval a társadalmi megbélyegzést és a szüzekkel szembeni sztereotípiákat leszámítva, egyáltalán nem zavar, hogy nincs barátnőm. Inkább meghagyom a csajokat azoknak, akikben tombolnak a hormonok, jóképűek és felelősségteljesen tudnak élni, mert én minden vagyok csak nem megbízható. Ha mégis jönne egy alkalom, akkor elmondhatnám, hogy voltam egy csajjal, ennyi. Egyébként is azért nincs barátnőm, mert képtelen vagyok normálisan kommunikálni, senkivel nem tudok egy témáról sem beszélgetni, ez pedig hatványozottan igaz a nőkkel való kommunikációmra. Szóval nem értem miért kell ferde szemmel nézni, ha valaki közli, hogy még nem volt barátnője, főleg úgy, hogy a testi paramétereim alapján minden vagyok, csak férfias nem. Ezeket figyelembe véve pedig elég képmutató dolog, ha valaki lúzernek bélyegez, főleg ha a kinézete miatt mágnesként vonzza a nőket, mert ugye vannak olyan emberek, akiknek csak megszületni volt nehéz.

2016. márc. 18. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Mert azok. A báránylelkű szent szűz pasik azok többnyire előnytelen adottságaiknak köszönhetően, ezt a full rendes pasi imázst öltötték magukra, csak sajnos a nők nem erre buknak :)
2016. márc. 18. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
tipikus általánosítás, olyan mint pl a minden nő kr*a meg a minden gazdag összelopta a pénzt és adót csalt.
2016. márc. 18. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem tudok senkivel sem kapcsolatot teremteni, mondjuk én alapból is egy magányos farkas vagyok és van egy enyhe szociális fóbiám is. És még egy kicsit pszichopata is vagyok, mindig olyan furcsa gondolatok vannak a fejemben. És nagyon imádom valamiért a brutálisan agresszív horror filmeket és videó játékokat és nagy zombi rajongó is vagyok, a kedvencem amikor megesznek embert.
2016. márc. 18. 20:02
 4/8 VirágésBence ***** válasza:
92%
Ez teljes általánosítás, szerintem a szűz pasiknak van valamilyen előnytelen tulajdonságuk és azért nincs barátnőjük, de nem feltétlenül az, hogy szüzek.
2016. márc. 18. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
ma. 20:36 mondd csak édes ecsém a COD és a Battlefield is megy ?
2016. márc. 18. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:

És ha túl sokat iligykedsz, akkor elvisznek a Felvigyázók!

Nem tudtad, hogy az irigykedés milyen súlyos bűnnek számít!

2016. márc. 18. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik elvitték, pedig mondtam neki, hogy hagyja abba az irigykedést. :((
2016. márc. 18. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Most majd Corvonak kell kimentenie, remélem még nem késő!
2016. márc. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!