Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, ismertek olyan 30 feletti férfit, akinek még soha nem volt barátnője és szűz is még csak és kizárólag a külseje miatt?
Ismerek.
(Nem én vagyok - csak a miheztartás végett. :D )
Egyik legjobb barátom id3n tölti a 30-at.
140kg, dagadt, szőrös, emiatt 0 az önbizalma egyszerűen nem mer csajokhoz közeledni, kedves, szerény, jóindulatú...
Sztar warsról órákat tud beszélni, szinte a létező összes animét ismeri, az összes fő fantasy és sci-fi világában totálisan otthon van, fajgyűlölő, rasszista, idegenekkel távolságtartó, mindig mindenben a negatívat látja meg...
A bátyja 150kg sokkal szőrösebb, arufeltöltő egy teszkóban,
Helyén az értékrendje, valódi problémái vannak és csodák csodájára, mindig voltak csajai...
Ismerek. Nagyon jóképű, magas, jó kiállású férfi, a helyi körülményekhez képest nem is keres rosszul. Mégsem sikerül neki kapcsolatot létesíteni nőkkel hosszabb távon.
Nem értettem miért, tetszettem neki, randiztunk, többször is. Először azt hittem, feloldódik a félénksége. De már minden randi olyan kínos volt. Nem mondott semmit, csak nekem kellett beszélnem, már alig tudtam témát találni. Nem éreztem jól magam vele a többedik randi után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!