Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb egyedülálló 20+ szűz srácnak nincs/nem volt barátnője, mert túl szép lányok után áhítoznak?
Nem ez hülyeség.Én ide tartozom,de nem áhítoztam soha a legszebb csajokról,mert esélyem még kevesebb lenne náluk.Bár így sincsen a többinél se esélyem,de ez részlet kérdés. :/
Szóval próbálkoztam én már mások által eléggé "csúnyának" mondott lánynál,és ő sem adott még csak esélyt sem.Amíg nem látott képet rólam,tök rendes volt,stb. Aztán amint látott képet,máris lelépett és soha többé nem is válaszolt.Pedig nem volt nagy szám a csaj tényleg,és így utólag tényleg csúnya volt.Itt az oldalon szétszedték volna,ha az itteniek látták volna.
És olyan beképzelt volt,pff.
De sok hasonlóval találkoztam,nem valami szép csajok,és ha hozzájuk akarsz szólni,kioltanak a világból is,hogy hogy mered őket egyáltalán megszólítani,vagy rájuk írni.És kinevetnek...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!