Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Ilyen szép lányok, mint ti, hogy csinálják, hogy nincsen barátjuk?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 14:15
1/32 anonim válasza:
Az emberek többsége nem vevő a túlőszinte egyedekre.
2/32 anonim válasza:
Nincs rájuk szükségünk:)Páratlanok vagyunk!
3/32 anonim válasza:
Isten ments :| Imádok egyedül lenni.
4/32 anonim válasza:
Mert mindenben megakadályozna..
5/32 anonim válasza:
Akit én szeretek az messze van és nem akar párkapcsolatot.
Mivel én belé vagyok szerelmes, nem kell más..
L/19
6/32 anonim válasza:
Akit most szeretek az homoszexuális
hát ezért nincs
7/32 anonim válasza:
Nem értem miért gondolják a pasik, hogy minden nőnek prioritás a párkapcsolat. Talán mi is szeretünk egyedül lenni, kötöttségek nélkül élvezni az életet stb...
Ne dőlj be a sztereotipiának miszerint, minden nőnek szerelem kell a szexhez vagy pedig a szex érzelmeket szül...Én két éve vagyok egyedül és egyelőre nagyon jól érzem magam így.
22L
8/32 anonim válasza:
14:20 vagyok, elírtam.
*nem akar távkapcsolatot :D
Pedig én benne lennék.
9/32 anonim válasza:
egy nőnek annyira van szüksége férfira az életben mint egy pontynak biciklire
10/32 anonim válasza:
Nekem most csak egyetlen fiú kéne, de csak barátok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!