Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 év feletti férfi még szűz és sose volt barátnője annak lehet oka csupán a külseje vagy más bajnak is kell lennie ott?
"a külső a legkevesebb" ezt én nem igy gondolom: Én úgy vettem észre h a bátortalanság és önbizalomhiány (ide nem sorolnék semmilyen lelki problémát) egy 30+ éves tapasztalatlan férfinál kialakulhat abból h nem "átlagos" külseje volt/van pl kövér, sovány, csúnyácska, kapafogú, stb Nem volt magával elégedett és félt a csalódástól h nem felel meg a lányoknak. Ehhez jön h ennyi idősen még egyetlen nőt sem érintett meg és forditva. És ezért elakadnak az ismerkedésnél mert nem biztosak a következő lépésben +túl félénkek. Az ilyen srácoknál bizalmat kell kiépíteni, szerintem az "egynapon-ismerkedés-aztán-szex" kaland felejtős.
De vannak olyanok is akik a kialakult "helyzetük/állapotuk" miatt a nőket okolják, na azokat kerülni kell :)
Lehetsz pedofil, erőszaktevő, gyilkos vagy csak simán egy okleveles segg.fej, hidd el ezeket a nők egy vállrándítással elintézik.
De ha szűz vagy 30 évesen is akkor minimum te vagy az antikrisztus és a fáklyás csőcselék fog egy éjszaka házad előtt összegyűlni hogy megégessenek teliholdkor. Ezt valami elképesztő mértékben elfajzott viselkedésnek tartják.
Én viszont ezzel nem értek egyet: jóképű macsó szüzet látott már valaki? Na ugye hogy nem!
A 30 éves szüzekről túl nagy arányban derül ki, hogy agresszív, nőgyűlölő, perverz elmebeteg.
Viszont sok csúnya pasinak van barátnője.
Van még kérdés?
"A 30 éves szüzekről túl nagy arányban derül ki, hogy agresszív, nőgyűlölő, perverz elmebeteg. "
"derül ki"?? Mire alapozod ezt? Van róla statisztika? Te nagyon "okos" gyerek lehetsz, h így tudod a dolgokat. Akkor itt egy másik statisztika:
A 30 éves aktív szexuális kapcsolatot élő férfiakról túl nagy arányban derül ki, hogy agresszív, nőgyűlölő, perverz elmebeteg
Igen, lehet, akkor ha tényleg szélsőségesen csúnya ( [link] kategória és ez alatt), vagy ha amúgy nem lenne rossz, de borzalmasan igénytelen. Vagyis... hasonlóval nagy ritkán összejönnek, de nem ez a jellemző (főleg hogy azért azok is az esetek többségében a szép lányokra hajtanának). Vagy ha szellemi fogyatékos.
De azt mondom, az esetek túlnyomó részében mindig van mögötte vmi más. Vannak olyan ismerőseim... az egyik egy hímsoviniszta bunkó (amit kb. csak a 10/10-rs pasik tudnak megúszni), a másik magára full igénytelen (elvakart test, ragyás bőr, arcszőrzetét nem tartja karban... és persze a szép lány neki az átlagos, és nyíg, hogy az átlagos csajok sem veszik őt észre), a harmadik antiszociális és nem hajlandó kimutatni az érzéseit, a negyedik csóró, de nem tesz semmit azért, hogy jobb legyen - nem képzi magát, nem tanul, viszont a cigi meg a sör nála létszükséglet...
a 30 éves szűz legalább nem fogja feldarabolni az asszonyt az éjszaka közepén a pincében egy henteskéssel, míg a gyerekei alszanak.
Mindennek megvannak az előnyei és a hátrányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!