Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti nők azért nem akarnak szűz fiúkkal kezdeni mert meg akarnak már állapodni és félnek hogy egy szűz fiú nem élte ki magát?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 00:31
11/13 anonim válasza:
Nekem is volt "szűz" fiúm... Én teljesen nyitott és megértő voltam vele, de neki nem ment úgy a dolog, teljesen elveszítette at önbizalmát. És a megoldások keresése helyett inkább szakított velem... Pedig nagyon szerelmes voltam belé. Nem akarom, hogy valaki még egyszer ezt tegye velem, mert nincs elég tapasztalata.
12/13 anonim válasza:
Sajnálatosan olvasom ezeket a negatív tapasztalatokat szűz férfiakkal kapcsolatban. Akkor az lenne a megoldás, hogy az, aki mondjuk 30 éves korában is szűz még (jelenleg 29 vagyok), az inkább maradjon is az?
13/13 anonim válasza:
Keress olyan csajt akinek ez a fétise, vagy szimplán tancinéni típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!