Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év feletti nők azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év feletti nők azért nem akarnak szűz fiúkkal kezdeni mert meg akarnak már állapodni és félnek hogy egy szűz fiú nem élte ki magát?

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 00:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Mit tud nyujtani egy ilyen fiu egy erett nönek ?
2016. márc. 20. 00:33
 2/13 A kérdező kommentje:
1. Szeretetet
2016. márc. 20. 00:34
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Az se rossz, de nekik egy kemény f*** is kell, aminek a gazdája tud is bánni vele.
2016. márc. 20. 00:38
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy félnek ettől...

Inkább attól félnek, hogy béna vagy.

2016. márc. 20. 00:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez is egy ok lehet. Pontosabban hogy fogy az idejük, és nem akarnak kísérletezni, muszáj tudatosabban választaniuk.

Az sem mellékes persze, hogy egy szűz fiú az általában tizenéves, vagyis van egy jó nagy korkülönbség, ami teljesen más életfelfogással és egyebekkel jár.

A szüzek nem tudnak dugni. Biztos van tanítónéni típusú nő, de 30 fölött az ember már kevésbé türelmes.

Szóval összességében itt a korkülönbségről és az azzal járó problémákról van szó, nem annyira a szüzességről.

2016. márc. 20. 06:49
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Nekem két szűz partnerem is volt. Az egyik még fiatalabb koromban, ő elhagyott hogy mással is akar lenni.

A második huszonévesen.

Jó pasi volt, csak eléggé pesszimista és stílustalanw és brutális önbizalomhiánnyal küzdött.

Én türelmes voltam vele, segítettem, Pátyolgattam.

Fél évre rá kaptam tőle HPVt ajándékba.

Ugyanis helyreállt az önbizalma és lett stílusa, ezek után több nő felé is tudott nyitni. 8 különböző csajjal csalt meg.

Ami a legnevetségesebb, hogy szinte táblázatban vezette le, hogy miért is kéne beleférnie ennek egy kapcsolatba.

Főleg azzal magyarázta, hogy nekem már volt előtte pár.

Soha többé!

2016. márc. 20. 09:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, egészen addig amíg 21 fölött van.

Egyébként sokkal találkoztam már akik már tapasztaltak voltak, és ebben egészen biztos vagyok, de mégsem voltak valami ügyesek.

Nekem mondjuk a jó szex elsősorban a kialakult vonzalomtól függ, a techinka másodlagos, hosszútávon azon az igényeknek megfelelően úgyis lehet csiszolni.

33/N

2016. márc. 20. 09:41
 8/13 anonim ***** válasza:
37 éves nő jott velem össze amikor szűz voltam 1 hónapig nem élvezte velem a szexet mint elmondta de pár hónapon belül úgy bele jottem hogy ki elegitettem. Sosem csaltam még hu maradtam hozzá o engedett el aztán jött a mindenkit agybavetel :D nincs jobb mint egy idosebbel betanulni.
2016. márc. 20. 10:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Én konkrétan így gondolom, ahogy leírtad.

Olyanoktól tartottam én is, mint amiket a 6-os írt.

(Amúgy az első partnerem szűz volt, 10 évig voltunk együtt, de bennem volt màr akkor, mi van, ha előjön nála, hogy nem volt mással még.

25 évesen volt még egy szűz partnerem, pàr hétnél tovább nem tartott a dolog, mert nem voltak felé különösebb érzéseim.)

Nem a bénaságtól tartanék, az alakítható, ha van hajlandóság. Sokkal inkább a leírtaktól.

+ ha tudná, én hány pasival voltam, és utol akarna érni, halott ügy lenne az egész.

2016. márc. 20. 10:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem egyszer volt dolgom szűz férfival/sráccal, többé soha.

Nem élveztem és nem is törekedett rá, hogy élvezzem. Végül megcsalt és a képembe vágta búcsúzóul, hogy az új csajjal sokkal jobb a szex, mert nem csak két percig bírja, úgyhogy velem lehet a baj. Nem tudtam, hogy ezen most sírnom kellene-e, vagy sírva röhögnöm...

Benne van a bénázás is, minek pocsékoljam egy olyan alakra az időmet, mint a leírt pasas?

És benne van az is, hogy nem akarom, hogy akkor jöjjön rá, hogy ő még "élne", amikor már hulla szerelmes vagyok.

Másik sztori, amire abszolút nem vagyok büszke, de megtettem, hát vállalom. Volt egy jó haverom, akivel rengeteget beszélgettünk párkapcsolataink nyomoráról. Ő 8 éve volt együtt egy lánnyal, soha nem csalta meg és ő volt az első partnere. A lánynak volt előtte több.

Összekeveredtünk és lefeküdtünk egymással.

A csaj nem tud róla és soha nem is fog. Azóta eltelt 3 év, összeházasodtak. A srácnak kellett, hogy lehessen mással, belső feszültséget okozott neki, hogy nem volt erre lehetősége, de elhagyni nem akarta a párját.

Na én ilyen kapcsolatban nem szeretnék női fél lenni.

2016. márc. 20. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!