Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is a nők sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a nők sokkal erősebbek lelkileg?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom a kérdést! De egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők sokkal erősebbek lelkileg (is). Már csak ha ebből az oldalból indulunk ki...

10 siránkozó kérdés közül 8-at minimum férfi ír ki!

Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon.

Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat. Van ilyen és olyan férfi és nő is.

De most ha csak úgy általánosságban beszélgetünk.

Vélemény?

2016. márc. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

#51!

El nem tudom képzelni, hogy olyan nagyon eget rengetően vállalhatatlan lenne a külsőd, hogy mindenkitől csak a visszautasítást kapod!

2016. márc. 12. 16:06
 52/64 anonim ***** válasza:
59%

Egyszer feltettem egy hasonló kaliberű kérdést, ami a nők értelmi képességeire vonatkozott. Azt próbáltam firtatni, hogy a kevésbé művelt, egyszerűbb gondolkodású lányoknak, nőknek miért vannak olyan nagy elvárásaik.

Akkora utálatot vagy már közutálatot váltott ki az itt hozzászólokban a kérdésem, hogy csodálkoztam is. Hol az a nagy liberalitás, a szabadelvűség, a szólásszabadság, amit annyira hirdetnek az emberek? :D Olyan felháborodást váltottam ki az emberek között hogy töröltek és meg is fenyegettek a moderátorok. Mert ugye provokatív kérdést tettem fel és ha ezt folytatom kitiltanak az oldalról.

Nem gondolom, hogy ezt a kérdést törölni kéne. Szerintem érdekes felvetés, én válaszoltam is. Meg is kaptam érte a megérdemelt leértékelő minősítést. Kellett nekem gondolkodni a társadalom felépítésén és leírni a megfigyeléseimet :D

2016. márc. 12. 16:08
 53/64 VirágésBence ***** válasza:
3%
Szerintem több az érzékeny, sírós nő, mint a sírós pasi, viszont a pasiknak is nyilván vannak érzéseik, sőt, a pasik nem sírnak, hanem siránkoznak, több pasi sajnáltatta eddig magát nekem, mint nő, szerintem viszont egy csalódást mindkét nem nehezen él meg. Ezek az én tapasztalataim, persze csak nagy általánosításban, kivételek mindig vannak. Az viszont tény, hogy a nők kibírják a szülést is és nem egy olyan anyukát ismerek, akit elhagyott a férje mert a gyerekek mellett nem volt jó a kapcsolat és most 2 munkahellyel küzd azért, hogy a gyerekének is legyen ájfonja, mert bizony a suliban megverik, ha "szegény" és nincs.
2016. márc. 12. 16:10
 54/64 anonim ***** válasza:

52

Ez vicces, mert az előbb meg azt írtad, hogy "Ha van is egy-kettő, abból jó ha az egyik "értékelhető"!"

Képmutató.

2016. márc. 12. 16:12
 55/64 A kérdező kommentje:

Baromira képmutató vagyok, igen! :D :D

Az értékelhetőt nem külsőre írtam...De hát te ezt is tudod.

Nekem személy szerint sosem a férfiak külsejével volt elsősorban a bajom, hanem a viselkedésükkel.

2016. márc. 12. 16:17
 56/64 anonim ***** válasza:
0%

56

Ja, ha nem a külsejével van baj, akkor mással, de valamivel mindig van... vagy várjál, a nőknek érdekes módon pont mindig a nőcsábász bikák kellenek, mert "milyen jó lesz majd, ha miattam változik meg" (úgyse hehe). De ha egy félszeg, önbizalomhiányos férfi próbálna megváltozni miattuk, azt le se szarnák.

2016. márc. 12. 16:21
 57/64 anonim ***** válasza:
25%
Ballisztikus ívben fosok a kérdező lelki gyötrelmeire, nyűgjeire. De csak mert lelkileg erős vagyok.
2016. márc. 12. 16:33
 58/64 anonim ***** válasza:
Kérdező, sírtál mikor a férfiak inkorrekt viselkedésével szembesültél?
2016. márc. 12. 18:10
 59/64 anonim ***** válasza:

A férfiak jellemzően kötődőbbek mint a nők. A nők hamarabb túllépnek a dolgokon. Viszont a férfiak nagy része szexcentrikusabb. A nők se utasítják vissza a szexet, csak úgy tesznek mintha...

Egyébként igen a nők ebben erősebbek lelkileg szerintem.

31/f

2016. márc. 12. 18:17
 60/64 A kérdező kommentje:

#60!

Köszönöm! Végre egy normális válasz férfitól.

2016. márc. 12. 18:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!