Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a nők sokkal erősebbek lelkileg?
Nem provokációnak szánom a kérdést! De egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők sokkal erősebbek lelkileg (is). Már csak ha ebből az oldalból indulunk ki...
10 siránkozó kérdés közül 8-at minimum férfi ír ki!
Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon.
Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat. Van ilyen és olyan férfi és nő is.
De most ha csak úgy általánosságban beszélgetünk.
Vélemény?
#51!
El nem tudom képzelni, hogy olyan nagyon eget rengetően vállalhatatlan lenne a külsőd, hogy mindenkitől csak a visszautasítást kapod!
Egyszer feltettem egy hasonló kaliberű kérdést, ami a nők értelmi képességeire vonatkozott. Azt próbáltam firtatni, hogy a kevésbé művelt, egyszerűbb gondolkodású lányoknak, nőknek miért vannak olyan nagy elvárásaik.
Akkora utálatot vagy már közutálatot váltott ki az itt hozzászólokban a kérdésem, hogy csodálkoztam is. Hol az a nagy liberalitás, a szabadelvűség, a szólásszabadság, amit annyira hirdetnek az emberek? :D Olyan felháborodást váltottam ki az emberek között hogy töröltek és meg is fenyegettek a moderátorok. Mert ugye provokatív kérdést tettem fel és ha ezt folytatom kitiltanak az oldalról.
Nem gondolom, hogy ezt a kérdést törölni kéne. Szerintem érdekes felvetés, én válaszoltam is. Meg is kaptam érte a megérdemelt leértékelő minősítést. Kellett nekem gondolkodni a társadalom felépítésén és leírni a megfigyeléseimet :D
52
Ez vicces, mert az előbb meg azt írtad, hogy "Ha van is egy-kettő, abból jó ha az egyik "értékelhető"!"
Képmutató.
Baromira képmutató vagyok, igen! :D :D
Az értékelhetőt nem külsőre írtam...De hát te ezt is tudod.
Nekem személy szerint sosem a férfiak külsejével volt elsősorban a bajom, hanem a viselkedésükkel.
56
Ja, ha nem a külsejével van baj, akkor mással, de valamivel mindig van... vagy várjál, a nőknek érdekes módon pont mindig a nőcsábász bikák kellenek, mert "milyen jó lesz majd, ha miattam változik meg" (úgyse hehe). De ha egy félszeg, önbizalomhiányos férfi próbálna megváltozni miattuk, azt le se szarnák.
A férfiak jellemzően kötődőbbek mint a nők. A nők hamarabb túllépnek a dolgokon. Viszont a férfiak nagy része szexcentrikusabb. A nők se utasítják vissza a szexet, csak úgy tesznek mintha...
Egyébként igen a nők ebben erősebbek lelkileg szerintem.
31/f
#60!
Köszönöm! Végre egy normális válasz férfitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!