Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El lehet érni, hogy aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet érni, hogy aki nem tökéletes külsőre, az ne sérüljön lelkileg?

Figyelt kérdés

aki külsőre szebb, több sikere van az életben. Ez tagadhatatlan. Kiskora óta ezt tapasztalja, pl. az itt lévő hölgy: [link] látszik a mosolyán az életvidámság. Persze, miért is ne? Ilyen nőt depressziósnak még nem láttam.

Namost, ha valaki most vegyük azt átlagos: kap hideget, meleget. Hideget többször. Elkerülhetetlen, hogy az ember veszitsen az emberek bizalmából, életkedvéből.

Honnan meritsünk életerőt, ha a külsőnkkel a környezetből nem tudjuk ezt kiváltani?

2016. febr. 29. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
az életerőnek és az önbizalomnak mindenképp a környezetből kell származnia? szerintem ezeket nem feltétlenül kell más emberektől függővé tenni.
2016. febr. 29. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy ha nem foglalkozol a haterekkel..fogadd el magad vagy változtass..amúgy én pont azt tapasztalom, hogy a "ducibb" lányok sokkal életvidámabbak,mint az egy kaptafára kinéző wannabe modellek (itt most nem a természetes szépségekre gondolok,azok megint mások).. inkább az ő lelkük sérült, az ilyet figyeld meg, egy őszinte,boldog mosoly nincs az arcán, nem látod az életörömöt a szemében.. ellenben süt róla a beképzeltség..
2016. febr. 29. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A boldogság egy belső állapot, amit mindentől függetlenlül el lehet érni, javarészt azon múlik, mire irányítod a figyelmed.

Ha mindig vágyakozással vagy elfoglalva, az sokkal jobban megnyomorít, mint az, hogy érnek kellemetlen élmények akár külső, akár belső vonásod miatt.

Van sok ember, akiből sugárzik az önbizalom, és olyan közevtlen, könnyed, erőteljes a személyisége, hogy alig tudod az arcát megfigyelni tőle.

Két idegen is nagyon mély benyomást tudott tenni rám, és egész tömegekre. Az egyik egy nagyon alacsony, durva arcú, bozontos hajú, kövérkés nő volt, aki egyszer fogta magát, és rendíthetetlenül futni kezdett. Áradt belőle, hogy mennyire élvezi, és milyen jól érzi magát a bőrében. Bár sosem érte el az átlagember gyalogos tempóját, olyan szívmelengető volt, hogy nehezen álltunk meg, hogy ne állítsuk le barátkozni.

A másik egy jellegtelen külsejű, alacsonyabb, és vékonyka srác volt, aki csak úgy ontotta magából a pozitív benyomásokat, hogy mágnesként vonzotta az emberek tekintetét maga körül.

Én inkább szeretnék olyan ember lenni, akire azért jó ránézni, mert megnyugtató, jó hangulatú az embereknek, amit kisugárzok.

Egyébként kevés férfinak tetszem külsőleg, de nem az határozza meg a lelki világom, hogy marcangoljam magam, mennyire elbánt velem a sors; sőt, nem is feltétlen kell megélnem hátrányként, ez hozzállás kérdése. A személyiségemhez passzolóan tökéletesen elboldogulok így a mindennapokban.

2016. febr. 29. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Fejre nem tetszik, akit linkeltél.
2016. febr. 29. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Marilyn Monroe elvileg mániákus depressziós volt az életvidámság nem kinézethez jár.
2016. febr. 29. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, hallgasd meg Ssabó Péter motivációs önfejlesztő trénert. Ő is utálta magát, lett önbecsülése, most már szereti magát. Az önbecsülésnek és önbizalomnak belülről kell jönnie, ha mindig mások véleményétől teszed a jókedved és boldogságod függővé, nagyon boldogtalan leszel.

Erre mondja ő, hogy ahhoz nincs köze, hogy mások mit gondolnak róla.Igaza van.

2016. febr. 29. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez csak szemléletmód kérdése. Régen én is elbújtam a világ elől, amiért nem vagyok jóképű, mára viszont rájöttem, hogy ez nem jelent semmit.
2016. febr. 29. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Ki az aki tökéletes külsőre ? Én olyat még nem láttam...

A kérdésedre a válasz kérdező, hogy nem. Nagyon egyszerűen azért, mert akinek érzelmei vannak az bizony olykor szenved mint a sebzett fenevad.

2016. márc. 1. 00:22
 9/9 Költőnő? ***** válasza:
Ez nem kívülről jön. Van olyan ismerősöm, (volt gimis osztálytárs) , aki sosem volt boldog, rengeteg problémája volt, zéró önbizalom. Pedig szép nagyon. Nemrég újra összefutottunk, úgy látom valahol végre megtalálta önmagát. Egyszerűen sugárzott. És így még szebb lett. A boldogság is meg tudja szépíteni az embert.
2016. márc. 1. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!