Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tökéletes mindenki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tökéletes mindenki csak én nem? L/24

Figyelt kérdés
Nekem egész egyszerűen egy pár randinál nem sikerül továbbjutnom egy fiúval sem. Pedig elvileg kedves, szolid lány vagyok, de még se kellek senkinek sem. Egy fiú azzal magyarázta hogy én túl jó vagyok hozzá.
2016. febr. 21. 10:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Legyél kevésbé lelkes.
2016. febr. 21. 10:26
 2/17 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted pontosan?
2016. febr. 21. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Azért mondta ezt mert nem vihetett egyből ágyba és neki pedig az kellett volna.

Honnan tudod hogy mindenki más tökéletes csak te nem? Légy önmagad és a megfelelő ember is eljön az életedben :-) fel a fejjel

2016. febr. 21. 10:29
 4/17 anonim ***** válasza:
17%

Ha túl könnyű préda vagy, az unalmas. A fiúk szeretnek vadászni.

Persze az is lehet hogy csak nem volt szerencséd.

2016. febr. 21. 10:30
 5/17 anonim ***** válasza:
17%

Bocs de Ilyen nem létezik. Vagy nagyon durván rossz palik közt keresgélsz vagy kamu kérdés.

Lány vagy könyörgöm, nektek nincs ilyen gondjaitok. Ezt hagyjátok meg nekünk, gyl-n picsogó férfiaknak.

2016. febr. 21. 10:30
 6/17 anonim ***** válasza:
54%

#5 +1

Kérdező: regisztrálj egy társkeresőre és válogass kedvedre.

Ha egy túlsúlyos mangalica is talál ott partnert, akkor te el leszel árasztva levelekkel.

2016. febr. 21. 10:32
 7/17 anonim ***** válasza:
A legnagyobb probléma újonnan tudod mi?És ez az oka a tiednek is szerintem.A visszajelzés megléte,nagyon fontos.Ha nem teszel egyértelmű visszajelzést arról,hogy neked is bejön ő, akkor bizony ez lehet....
2016. febr. 21. 10:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Neten szoktál ismerkedni?
2016. febr. 21. 10:45
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
5 es 6 felhasználó teljesen jól leírta. Vagy kamu a kérdés, vagy nem tudom, társkereső annyi önbizalmat fog adni, hogy mar azt sem fogod érteni miert írtad ki a kérdést.
2016. febr. 21. 10:49
 10/17 anonim ***** válasza:

senki se tökéletes, de tényleg

amúgy meg lehet csak nem volt szerencséd, próbálkozz tovább és előbb-utóbb megtalálod azt, aki illik hozzád

2016. febr. 21. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!