Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paradoxonra keresek választ. Észrevettétek hogy a férfiak nagyrésze azt állítja, hogy nem szereti ha egy lány sminkel, mégis mindenki a sminkelt, festett hajú stb. "tökéletes" csajokat bámulja meg?
én egyenesen gyűlőlöm a sminket egy nőn, meg mindent ami nem természetes.
Azt még megértem, ha egy "enyhe" sminket felrak. (márha kinek mi számít enyhének???)
Barátnőn pl. csak a púdert tűröm meg. A rúzs úgyis elmósodik, a szemeit meg nem szeretem ha babrálja.
Én amondó vagyok, hogy a szép sminkkel nincs semmi gond. Lehet úgy is sminkelni, hogy szinte észre se venni, és hihetetlenül ordenáré módon is.
Nem szeretitek azt, mi nem természetes? És mi az? A hajfesték, körömlakk, dezodor, parfüm, fogkrém, szappan, sampon stb. sem természetes, mind a modern kor találmánya.
nem sértésből, de szerintem egy átlag pasi, észre se veszi , hogy egy sminkelt vagy smink nélküli csajt lát!!
akár intim közelségből sem!
létezik pl. a nude technika, ami kifejezetten arra épül, hogy a "láthatatlanul " öltözteti az arcot..
uh. eleve nem is kell tőlük megkérdezni.
Azért mert ez nem paradoxon csak egy hablaty. Álduma amit a legtöbben saját maguknak is bemesélnek. A maradék meg azt se tudja megállapítani h van-e egy nőn smink, illetve totál mást értenek sminken. (Ezt férfi létemre tudom)
Ezzel azokat a csajokat szivatják meg akik pattanásosan karikás szemekkel elmennek egy buliba, h na ők jajj de természetesek, és a pasiknak ez jön be, aztán beszívják mert rájuk se néz senki.
Egyébként amit 4-es mond abban van igazság. Csak azért ez nem teljesen ugyanaz mint ha valaki szétgyúrja az agyát.
Itt inkább arról van szó h aki nem sminkel az elvész a tömegben és ha 2 lányról van szó, akiket még nem ismersz, tehát csak külső tulajdonságok alapján tudod megítélni, akkor a nem sminkelő csajnak nem sok esélye van.
24/F
Ha ez paradoxon egyszerűen nem kapsz választ.
És nekem pl. Tetszik a smink ha a lány anélkül is szép és ami még fontosabb rendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!