Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazás uncsi, pasimmal távkapcs, vibrátort nem merek venni. Akkor mégis mivel?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy a barátommal távkapcsolatban élünk még kis ideig, és hát nekem is vannak szükségleteim. Ujjazás nem igazán elégít ki, szexuális segédeszközt nem merek venni abban a bizonyos szexshopban. De mégis hogyan elégíthetném ki magam? Valami tipp? Ami mondjuk nem káros..2014. jan. 1. 22:32
2/15 anonim válasza:
zuhanyrózsa? :D amúgy bírd már ki... eddig kibírtad most sem halsz bele. ez csak kifogás
3/15 anonim válasza:
Hát rendeld meg neten azt a bizonyos segédeszközt és kérd pick-pack-pontba!
Én is így rendeltem magamnak egy prosztatamasszírozót!
4/15 anonim válasza:
Szerintem pedig vegyél csak nyugodtan! :P
6/15 A kérdező kommentje:
Oké,igazatok van, h ha eddig kibírtam..de gyakran foglalkoztatja a fantáziám. Honnan lehet pickpackra rendelni? a dobozon nincs rajta,mit tartalmaz? a feladó nevéről is megtudható, v cégről...
2014. jan. 1. 22:36
8/15 anonim válasza:
Vegyél egy elektromos fogkefét:))
9/15 anonim válasza:
"Honnan lehet pickpackra rendelni? a dobozon nincs rajta,mit tartalmaz? a feladó nevéről is megtudható, v cégről..."
Szinte minden webáruházban lehet pickpackra rendelni. A doboz teljesen jelöletlen, a cégnév van rajta, mint feladó de kb. ilyen, hogy "XY Kft.". Ha megérkezik, értesítenek SMS-en és/vagy e-mailben, ott a helyszínen fizethetsz és viheted is.
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi az infot
2014. jan. 1. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!