Régóta festett szőke hajam van-többször le lett szívatva) Úgy döntöttem visszafestem barnára, tudom, csak fokozatosan lehet mégis zöld lett a sötétszőke festéktől (ezt ajánlották) most mit csináljak vele hogy ne legyen zöld? Hanem barna.
Még egyszer, de ne festékkel, hanem hajszínezővel, egy hasonló árnyalattal, mint amit most használtál.
Nekem a loreal hab állagú világosszőkéjétől korrekt barna lett a szőke hajam. Amikor a színét megláttam, azt hittem agyf.szt kapok, de azt el kell ismernem, hogy a hajam puha lett és fényes.
Na azóta én már leszívattam, és visszaszőkültem, de neked egy próbát megér.
Én ezt használtam, és eléggé lestrapált a hajam, ezért lett sötétbarna:
Lehet, hogy neked egy árnyalattal sötétebb kell, bár én ezek után már előbb a világosabbat merem csak ajánlani.
Amikor a klóros víz, meg a csövekből kioldódó réz színezi zöldre a hajat, azt úgy szokták semlegesíteni, hogy egy fél pohár paradicsomléhez vodkát kevernek, és rákenik, rajta hagyják egy órát, és kimossák.
Egy próbát megér, végül is kevésbé durva, mint egy hajfestés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!