Kreol bőröm van és erős zöld szemeim. Az eredeti hajszínem barna. Beújíthatnék egy rézszőke hajszínnel, vagy csak bohócot csinálnék magamból?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:23
1/7 anonim válasza:
Mielőtt ilyen radikálisan változtanál, azt ajánlom, próálj fel egy ilyen parókát. Azonnal látni fogod, hogy néznél ki és semmit nem kockáztatsz. Én így szoktam.
2/7 anonim válasza:
bohócot nem csinálnál, de a barna haj ideális neked. már amennyire így elmondod az adottságaid én azt mondom az az igazi
3/7 anonim válasza:
"Kreol bőröm van és erős zöld szemeim"
Hú, tök szép lehetsz! :) Kép van? ;)
4/7 anonim válasza:
maradj a barnánál, mókás lenne a szőke, bár érdekes... szerintem mindenkinek a természetes adottságai a legszebbek...azok illenek hozzá a legjobban.
5/7 anonim válasza:
ha befested szőkére akkor elveszted a különleges értékedet! festett szőke bárki lehet de ilyen típusú lány ritka
6/7 anonim válasza:
sztem ne fesd be! tiszta szép lehetsz, és a kreol bőrhöz a barna a leggyönyörűbb és a szőke látszani fog hogy nem természetes... stb :) szal sztem ne :D
7/7 szisztöp válasza:
Sztem szuperul állna, és is most akarom rézszőkére és nekem is zöld a szemem és kreol a bőröm, de én is félek hogy nem csak fehér bőrhöz mutat-e jól! Azóta befestetted?És milyen lett, jól áll?Mit szóltak mások????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!