Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tökéletes mindenki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tökéletes mindenki csak én nem? L/24

Figyelt kérdés
Nekem egész egyszerűen egy pár randinál nem sikerül továbbjutnom egy fiúval sem. Pedig elvileg kedves, szolid lány vagyok, de még se kellek senkinek sem. Egy fiú azzal magyarázta hogy én túl jó vagyok hozzá.
2016. febr. 21. 10:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kétlem,hogy mindenki tökéletes lenne,inkább az ellenkezőjét tapasztalom mostanában.Nem kell tökéletesnek lenni a párkapcsolathoz,csak találnod kell a szintén tökéletlen párt.

Szerintem még nem vagy lekésve semmiről,csak próbálj természetesen viselkedni a randikon és tapasztalatgyűjtés céljából megpróbálkozhatnál a netes ismerkedéssel.

2016. febr. 21. 10:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Úgy értettem, hogy ha nyitott könyv vagy a srác számára, és egyértelműen látja, hogy kapcsolatot akarsz, akkor az nem elég izgalmas neki, vagy akár meg is ijedhet. Légy rejtélyes.

Hiába mondják, hogy nincs szükség játszmákra, sajnos van.

2016. febr. 21. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:

A túl jó vagy hozzá szöveg a lekoptatásról szólt.

Gondolom nem voltál nekik eléggé érdekes.

2016. febr. 21. 11:24
 14/17 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem lehet túl jó egy nő, vagy mondhatnám azt is, hogy túl barátságos, pl mindenhez jó társaság, mindenhez hozzá tud szólni, érdekesek a beszélgetések vele stb.. Csak eközben az a gond, hogy megfeledkezhet a játékról, a "flörtökről" és ez miatt ellaposodhat az egész. Szerintem ez egyébként nem feltétlenül jelenti azt, hogy van aki csak szexet szeretne tőled, mert ha belengondolsz, a másiknak meg kell hogy mozgassa a fantáziád.. Ennek hiánya révén meg valószínűsíthetően jön az, hogy túl rendes vagy.
2016. febr. 21. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Már nem is számolom, hanyadszor írod ki ugyanezt... de még mindig ugyanaz a baj, ami ezt eredményezi.
2016. febr. 21. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:

nincs tokeletes.

mindenkinek van vmi hianyossaga.

egy elso randin vagy tetszenek egymasnak az emberek vagy nem.

en volt hogy elso randi utan mar az agyba voltam a lannyal, de volt olyan is hogy egy szot sem szoltunk egymashoz soha tobbet a randi utan.

csak te probalkoz tovabb, majd ratalalsz olyanra akinek tetszeni fogsz, csak ido kerdese.

2016. febr. 21. 12:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs tökéletes ember, de ne aggódj emiatt. A túl jó vagyok szöveget ne vedd be, ez csak ilyen ürügy és marhaság. Biztos vagyok benne, hogy aranyos és kedves nő lehetsz, már az írásodból is kitűnik. Én is így vagyok, hogy sosem jutok 1-2 randinál tovább, de sisak le és menny tovább Te is. Megtalálod majd akit keresel. ;) 22/F
2016. febr. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!