Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tökéletes mindenki csak én nem? L/24
Kétlem,hogy mindenki tökéletes lenne,inkább az ellenkezőjét tapasztalom mostanában.Nem kell tökéletesnek lenni a párkapcsolathoz,csak találnod kell a szintén tökéletlen párt.
Szerintem még nem vagy lekésve semmiről,csak próbálj természetesen viselkedni a randikon és tapasztalatgyűjtés céljából megpróbálkozhatnál a netes ismerkedéssel.
Első vagyok. Úgy értettem, hogy ha nyitott könyv vagy a srác számára, és egyértelműen látja, hogy kapcsolatot akarsz, akkor az nem elég izgalmas neki, vagy akár meg is ijedhet. Légy rejtélyes.
Hiába mondják, hogy nincs szükség játszmákra, sajnos van.
A túl jó vagy hozzá szöveg a lekoptatásról szólt.
Gondolom nem voltál nekik eléggé érdekes.
nincs tokeletes.
mindenkinek van vmi hianyossaga.
egy elso randin vagy tetszenek egymasnak az emberek vagy nem.
en volt hogy elso randi utan mar az agyba voltam a lannyal, de volt olyan is hogy egy szot sem szoltunk egymashoz soha tobbet a randi utan.
csak te probalkoz tovabb, majd ratalalsz olyanra akinek tetszeni fogsz, csak ido kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!