Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha úgy érzem, hogy nem szeretem eléggé a férjemet, elbizonytalanodok, és ez felemészt lelkileg! Nagyon szeretném, hogy minden tökéletes legyen! Mit tehetnék?
Nem lenne okom arra, hogy így érezzek! olyanokat hallok az ismerőseimtől, hogy összetehetem a kezem, hogy ilyen párom van, nem tudom miért van ez!
Mindenben segít nekem, kiveszi a részét a házimunkából is bőven, meglep ajándékokkal, figyelmes, szépen bánik velem, kedves, igyekszik a kedvembe járni!
Olyan rossz hogy én mégis így érzesek néha. Gondoltam arra is hogy lehet a hormonok "játéka", mert a menstruációm után jönnek elő ezek az érzések, persze nem minden hónapban!
Nincsenek gyerekek, de valahogy nem tudnám elhagyni, soha nem sikerült, mellette képzeltem el a z életemet, nem értem mi baj. És ha ebből a kapcsolatból kilépek, mi a garancia arra, hogy nem lesz ugyanez a többi kapcsolatomban.... Nem tudnám őt elhagyni....
Nem vagyunk házasok, azért írtam, hogy a férjem, hogy en tegyék át másik kategóriába a kérdésemet!
Nem lehet, hogy a rosszhoz vagy hozzá szokva? Akkor egy ilyen idillikus kapcsolatban rögtön jön a félsz, hogy vajon mikor romlik el, mikor robban a bomba. Ez a titkos félelem pedig felmarcangolja a kötődést köztetek.
Velem is ez volt sokáig, amikor megismertem a páromat. A mi családunkban nem ez a szerető gondoskodás volt a jellemző, ezért folyton arra gondoltam, vajon mikor ütköznek ki a negatív tulajdonságai. Csakhogy ezek a negatív tulajdonságok nem léteznek. De ettől bizonytalan lettem. Aztán megtanultam bízni, és az érzés elmúlt.
Először is: ne keverd a dicsekvést a panaszkodással.
Aztán: elégedkj meg a80% vagy a 99%-kal is. Mindjárt jobb lesz minden. :)
Lehet, hogy ez az "álomférj" aki kedves, figyelmes, segít meg hasonlók nem az, akire igazán szükséged lenne.
De azt mondom, hogy ezt vele kellene szépen nyugisan megbeszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!