Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gerincferdülésesek! Lelkileg...

Gerincferdülésesek! Lelkileg hogy dolgoztátok/dolgozzátok fel ezt a betegséget, hogy ezáltal "torzabb" a testetek és nem tökéletes?

Figyelt kérdés
Én sokat sportolok, -régen gyógytornáztam-. Jó a fizikumom, erős a hátam, viszont nem vagyok teljesen szimmetrikus és a tartásom is eltér a tökéletestől.
2010. nov. 20. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

SENKINEK sem tökéletes a teste!

Nem nagy ügy :-)

2010. nov. 20. 20:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek is gerincferdülése van. Így él vele együtt, és én így szeretem. Soha nem okozott neki ez gondot, szerencsére.
2010. nov. 20. 20:25
 3/12 anonim válasza:
100%

Az öcsémnek is ez van és 9éves le se szarja

a doki mondta hogy nem halálos

2010. nov. 20. 20:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Feldolgozni?

Nekem fel sem tűnt míg a doki nem mondta. Nem haltam bele a gondolatba. Teljességgel lesz*rom :)

2010. nov. 20. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kell ezt feldolgozni,tudomásul kell venni és el kell fogadni.Állapot javitható állandó tartásjavitó tornákkal.Önbizalmadat növeld és nem lesz probléma a kissé lógó váll és ferde gerinc!Sok sikert!:)
2010. nov. 20. 21:25
 6/12 A kérdező kommentje:

nekem se tűnt fel, amíg a doki nem mondta 15évesen.

más akkor venné észre, ha mondanám neki.

az önbizalmam nyomta elégé le, pedig előtte televoltam mindig önbizalommal én voltam mindig az osztály humorzsákja :) azóta viszont sokkal negatívabban állok mindenhez

mindenhonnan az jön hogy csak a külsőség számít, a tökéletesség... plusz még magammal szemben nagyon maximimalista vagyok

mit javasoltok nekem? hogy álljak hozzá?

2010. nov. 20. 21:44
 7/12 anonim válasza:
100%

nekem a gerincferdülés mellett kifózisom is van, és sajnos nekem nagyon is látható.. ha kihúzom magam, akkor is nagyon csúnya. feldolgozni nem hinném, hogy valaha is sikerül tökéletesen, maximum annyi vígasztal, hogy van akinek még ennél is sokkal rosszabb, és hogy aki szeret, az így is elfogad. én azt tervezem, hogy megműttetem.

a sima gerincferdülés miatt nem aggódnék, nagyon gyakori, és őszintén szólva az orvosokat leszámítva nem sok mindenkinek tűnik fel :) nincs miért aggódnod :D

18/L

2010. nov. 21. 12:43
 8/12 A kérdező kommentje:

nekem is van kifózim is, ezért is másabb oldalról nézve is a tartásom nekem is. nem vészes az enyém, viszont nagyon zavar

tudom, hogy van akinek sokkal rosszabb, de nagyon sok embernek meg sokkal jobb...

nem tudom, hogy kéne ehhez a dologhoz hozzáállnom, elég sokat jár a fejemben

2010. nov. 21. 22:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Csakis pozitívan!

Próbáld megkeresni a dolog jobbik oldalát.

Igaz, hogy ma majdhogynem csak a külsőség számít, de a szépség múlandó. A belső értékek fontosak igazán.

2010. nov. 22. 07:53
 10/12 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy nem tudok pozitívan hozzáállni.

kéne egy cél, motiváció.

lehet az kéne célnak, hogy ebből a testből kihozok mindent a sporttal és ezáltal sokkal jobb fizikumom lesz mint az átlagnak.

vagy mit ajánlotok?

2010. nov. 22. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!