Gerincferdülésesek! Lelkileg hogy dolgoztátok/dolgozzátok fel ezt a betegséget, hogy ezáltal "torzabb" a testetek és nem tökéletes?
SENKINEK sem tökéletes a teste!
Nem nagy ügy :-)
Az öcsémnek is ez van és 9éves le se szarja
a doki mondta hogy nem halálos
Feldolgozni?
Nekem fel sem tűnt míg a doki nem mondta. Nem haltam bele a gondolatba. Teljességgel lesz*rom :)
nekem se tűnt fel, amíg a doki nem mondta 15évesen.
más akkor venné észre, ha mondanám neki.
az önbizalmam nyomta elégé le, pedig előtte televoltam mindig önbizalommal én voltam mindig az osztály humorzsákja :) azóta viszont sokkal negatívabban állok mindenhez
mindenhonnan az jön hogy csak a külsőség számít, a tökéletesség... plusz még magammal szemben nagyon maximimalista vagyok
mit javasoltok nekem? hogy álljak hozzá?
nekem a gerincferdülés mellett kifózisom is van, és sajnos nekem nagyon is látható.. ha kihúzom magam, akkor is nagyon csúnya. feldolgozni nem hinném, hogy valaha is sikerül tökéletesen, maximum annyi vígasztal, hogy van akinek még ennél is sokkal rosszabb, és hogy aki szeret, az így is elfogad. én azt tervezem, hogy megműttetem.
a sima gerincferdülés miatt nem aggódnék, nagyon gyakori, és őszintén szólva az orvosokat leszámítva nem sok mindenkinek tűnik fel :) nincs miért aggódnod :D
18/L
nekem is van kifózim is, ezért is másabb oldalról nézve is a tartásom nekem is. nem vészes az enyém, viszont nagyon zavar
tudom, hogy van akinek sokkal rosszabb, de nagyon sok embernek meg sokkal jobb...
nem tudom, hogy kéne ehhez a dologhoz hozzáállnom, elég sokat jár a fejemben
Csakis pozitívan!
Próbáld megkeresni a dolog jobbik oldalát.
Igaz, hogy ma majdhogynem csak a külsőség számít, de a szépség múlandó. A belső értékek fontosak igazán.
az a baj, hogy nem tudok pozitívan hozzáállni.
kéne egy cél, motiváció.
lehet az kéne célnak, hogy ebből a testből kihozok mindent a sporttal és ezáltal sokkal jobb fizikumom lesz mint az átlagnak.
vagy mit ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!