Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gerincferdülésesek! Lelkileg...

Gerincferdülésesek! Lelkileg hogy dolgoztátok/dolgozzátok fel ezt a betegséget, hogy ezáltal "torzabb" a testetek és nem tökéletes?

Figyelt kérdés
Én sokat sportolok, -régen gyógytornáztam-. Jó a fizikumom, erős a hátam, viszont nem vagyok teljesen szimmetrikus és a tartásom is eltér a tökéletestől.
2010. nov. 20. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj javítani rajta, de ne betegesen. Attól, hogy mindenki azt mondja, tökéletesnek kell lenni kívül-belül, senki, ismétlem, SENKI nem az. Szóval nyugi, nálunk anno gimiben a fél suli gyógytesire járt (és ez nem költői túlzás!), szóval az a legkevesebb, ha van egy kis gerincferdülésed. Nekem is van, nem annyira zavar, tudom, hogy picit csúnya, de hát na, ez legyen a legnagyobb bajom. Amúgy az egyik csajnak a gimiben emlékszem, elég látványosan görbe volt a háta, mégis annyira szép volt, hogy így is el lehetett bújni mögötte... Ne gyötörd magad fölöslegesen. Légy egészséges, amennyire tudsz, és kész, ez a legtöbb, amit tehetsz - az, hogy lelkileg terrorizálod magad, nem segít. Amúgy meg a gerincferdülés nem egy életre szól... ha ki akarsz gyógyulni, menni fog, hidd el, annyi belefektetés sem kell, mint most képzeled.
2010. nov. 23. 20:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, válaszokat!
2010. nov. 30. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!