Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a nők sokkal erősebbek lelkileg?
Nem provokációnak szánom a kérdést! De egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők sokkal erősebbek lelkileg (is). Már csak ha ebből az oldalból indulunk ki...
10 siránkozó kérdés közül 8-at minimum férfi ír ki!
Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon.
Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat. Van ilyen és olyan férfi és nő is.
De most ha csak úgy általánosságban beszélgetünk.
Vélemény?
Nem provokációnak szántad de az lett belőle :)
Úgy is mindenki csak szidja a másikat, van amit a nők sosem fognak megélni és van amit meg a férfiak nem.
És ugyanúgy a nők is gyengék lelkileg mint bárki más, csak ők nem mutatják.
Jó ég!
Itt a végén nem csak az fog kiderülni, hogy erősebbek a nők lelkileg, hanem az is, hogy intelligensebbek is. :D
Milyen jogon k.rvázol le itt akárkit is? Azért, mert nulla pontot ért mások szerint a válaszod? Kész óvoda! :S
Nekem eddigi tapasztalataim a nőkről: Soha nem mondanak semmit az ember szemébe, inkább mismásolnak, sumákolnak, hazudoznak. Tipikus női hazugság pl a "jajj nem akarom megbántani, ezért azt mondom, hogy van pasim". Ezzel viszont pont azt érik el, hogy a férfi próbálkozni fog náluk, mégpedig azért, mert ezt nem veszi igazi elutasításnak (ennyit arról, hogy érzelmileg mennyire intelligensek a nők).
Ha megmondod a szemükbe, hogy márpedig nem szép dolog, hogy kihasználtak, akkor egyből kapálóznak és téged szidnak, ahelyett hogy kicsit is magukba nézzek a nagy lelki erejük segítségével.
És még sorolhatnám a hülyeségeiket.
Ezt is le lehet nyugodtan pontozni.
"Tipikus női hazugság pl a "jajj nem akarom megbántani, ezért azt mondom, hogy van pasim". Ezzel viszont pont azt érik el, hogy a férfi próbálkozni fog náluk, mégpedig azért, mert ezt nem veszi igazi elutasításnak"
Tehát te próbálkozol tovább egy olyan nőnél, akinek van barátja?? Mert ez nem "igazi" elutasítás? :O És ha tényleg van?
Ha valakinek van barátja, akkor igazi taplóság annál a lánynál továbbra is próbálkozni.
Amúgy meg 1-2 válasszal csak az a probléma, hogy nem nem tud elvonatkoztatni a személyes sérelmeitől és úgy ad választ!
"Milyen jogon k.rvázol le itt akárkit is? Azért, mert nulla pontot ért mások szerint a válaszod? Kész óvoda! :S"
Egyszerűen csak fel ment a pumpám, de most már biztos vagyok benne, hogy csak provokációnak szántad a kérdést. Majd amikor tényleg őszintén az ember elé mertek állni, ahelyett, hogy sumákoltok, meg hazudoztok, meg a kisded játékaitokat űzitek, akkor beszélhetünk a nők lelki erejéről, addig inkább hagyjuk egymást békén.
Nem annak szántam a kérdést, de nem fogok magyarázkodni egy teljesen vad idegen embernek. Gondolj amit szeretnél!
Felment a pumpa?? Ennyitől? Nem akarok személyeskedni, de te lelkileg nagyon instabil ember lehetsz, tele sérelmekkel...
"Tehát te próbálkozol tovább egy olyan nőnél, akinek van barátja?? Mert ez nem "igazi" elutasítás? :O És ha tényleg van?
Ha valakinek van barátja, akkor igazi taplóság annál a lánynál továbbra is próbálkozni."
Nem, én hülye inkább vártam, mivel azt is mondta, hogy csak mostanában kezdtek el randizni.
Ha egyenesen a szemembe mondja (nem kell durván, lehet finoman is), hogy nem vagyok az esete, hogy nincs esélyem nála, akkor megspórolok jó sok időt és energiát.
A 38-as válaszod, kedves kérdező nagyon jó bizonyíték arra, hogy csak provokálsz.
Lehet, hogy lelkileg sérült vagyok, de nem azért mert "férfi" vagyok. Ahogy gondolom te sem azért vagy egy provokáló genyó, mert "nő" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!