Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor nem teheted meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor nem teheted meg, hogy ismerkedj bárkivel is, hogyan tartsd magad lelkileg épp állapotban?

Figyelt kérdés

Olyan problémákkal küzdők, amik mellett nem célszerű próbálkozni a társkeresésben, és ez az állapot még a legjobb eseteben is min 1 évig el fog tartani.

Bárkinek bármi ötlet, hogy hogyan tartsam magam addig egyben, mert már kezdek kicsit instabil lenni.

2015. okt. 24. 22:44
 1/7 Linó03 ***** válasza:
Milyen jellegű problémára gondolsz? Ha nem vagyok indiszkrét. Írhatsz privit is. /L
2015. okt. 24. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nehezen. Talán az tartana életben, hogy csak ezt az átmeneti időszakot kell kibírni valahogy. Egyébként nem tudom milyen problémákról van szó, de szerintem egy igazi társ elfogad mindennemű problémával együtt.
2015. okt. 24. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a helyzet. Nemrég szakítottunk és egy ideig nem nagyon tudok érdemben ismerkedni senkivel. Még bírom, de nem a legjobb érzés.

25/F

2015. okt. 24. 22:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Az egyik elég bonyolult, nehéz lenne elmagyarázni, és eléggé egyedi probléma, még a végén felismerne valaki miatta, szóval ezt hagyom.

A másik anyagi dolgokhoz kapcsolódik...

Tudom, hogy most a legjobb amit tehetek, hogy ezeket a dolgokat próbálom helyrehozni, csak már sok ideje tart, és kicsit kezdek már bekattani.

2015. okt. 24. 23:02
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az elsődleges dolog az, hogy légy türelmes magaddal szemben, mert így mások is azt látják, hogy nem vagy az, és ki akar ilyen ember mellett lenni? Én valami hosszú gyógyulási folyamatra gondolok, esetleg rehab., de ha ez is van hidd el, nem akadály egy nőnél. A nőknek ez nem számít, imponál nekeik, ha a gödör széléről is fel tudsz állni, lehet hogy egy év hosszú idő, de ezt fordítsd arra, hogy az utána lévő idődet beosztod és megtervezed, mikor mit és hogyan szeretnél csinálni.
2015. okt. 25. 00:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Soha nem volt senkim, mégse vagyok lelkileg megzuhanva!
2015. okt. 25. 11:27
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze nehéz, mikor az ember el van keseredve. De mindig van kiút és ez csak hozzáállás kérdése, no meg fejleszteni kell magad és a nőkhöz való viszonyulásod. A rossz hír az, hogy ez most számodra lehetetlennek tűnik és valóban nagy türelem kell hozzá és önfegyelem, de a jó hír az, hogy megtérül.
2015. okt. 26. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!