Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is a nők sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a nők sokkal erősebbek lelkileg?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom a kérdést! De egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők sokkal erősebbek lelkileg (is). Már csak ha ebből az oldalból indulunk ki...

10 siránkozó kérdés közül 8-at minimum férfi ír ki!

Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon.

Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat. Van ilyen és olyan férfi és nő is.

De most ha csak úgy általánosságban beszélgetünk.

Vélemény?

2016. márc. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

"Azért több a "férfirinya", mert egy nő, ha csak nem hihetetlenül csúnya, mindig talál magának hapsit. De mivel a nők ugyebár nem is próbálkoznak (az férfi dolga, ő szerintük), így nem is csalódhatnak."

Nem tudom, hogy miért hiszitek azt, hogy egy nőnek mindig vannak udvarlói és válogatni kell csak köztük.

Ha van is egy-kettő, abból jó ha az egyik "értékelhető"! Már bocsánat.

Amúgy meg igenis legyen a férfi dolga a kezdeményezés!

2016. márc. 12. 15:01
 12/64 ~OnLány~ ***** válasza:
79%

Most miért kell lenullázni?? Mert igazam van?

Oké,én nem tudom milyen kellemetlenségek lehetnek a férfiaknál,bocsánat!

2016. márc. 12. 15:03
 13/64 anonim ***** válasza:
85%
Egyértelműen és határozottan: IGEN!
2016. márc. 12. 15:04
 14/64 A kérdező kommentje:

#12!

Hagyjad, fáj nekik az igazság! :D

Egy náthába már belehalnak...Jó ég, mi lenne velük egy komolyabb menstruációs görcsnél?? :D

2016. márc. 12. 15:04
 15/64 anonim ***** válasza:
5%

Van aki igen van aki nem!

Elmondanám hogy ha "siránkozó" férfi kiír ide az azért van mert Ti nők teszitek azzá a másikat!

(Ahelyett hogy elé állnátok ha van vmi baj nem rögtön félre járogatni vagy hasonló problémák)

Boldogan is lehet élni!!! :))

2016. márc. 12. 15:05
 16/64 anonim ***** válasza:
2%
nem azok mert a nőknek sokkal könnyebb az életük most hogy havonta mensturál ki lehet bírni . egy nőnek sokkal könnyebb kariert építeni meg nem ők szenvedik ez azt a sok csalódást a párkeresésnél
2016. márc. 12. 15:05
 17/64 anonim ***** válasza:
95%
Igen, sokal erősebbek lelkileg. Egy nőt meg lehet bántan, elhagyni, megverni, megerőszakolni, egy nő képes a szülési és menstruációs fájadalmakkal megbírkózni... És ha ez még nem elég, akkor a normál életben mindemellett dolgozik, háztartást vezet, bevásárol, nevelni a gyereke(ke)t. Egy nő nagyon sokmindent kibír testileg is és lelkileg is és nyílván akad ilyan férfiben is, de nem tud túltenni egy nőn és nagyon kár, hogy ezeket a tulajdonságokat a férfiak egy része nem tudja elfogadni.
2016. márc. 12. 15:07
 18/64 anonim ***** válasza:
6%
Egy újabb általánosító hülyeség.. Honnan tudod, hogy nem csak 1-2 férfi adja a siránkozó férfiak táborát? Én sose siránkoztam még itt, nem írtam ki siránkozóst kérdést, pedig 23 évesen még csak nem is csókolóztam soha.
2016. márc. 12. 15:08
 19/64 anonim ***** válasza:
3%
példa egy nőnek nincs pénze el áll qrwának karrier kell csak le kell pár férfival feküdni mint a kollegína nő takarítóként kezdte 1 gyárban most meg csoport vezető mint kiderült jóban van volt pár fejes emberrel a gyárban
2016. márc. 12. 15:11
 20/64 A kérdező kommentje:

#19!

Írtam, hogy most általánosságban beszélgetünk! Természetesen van kivétel...Nem is mondtam, hogy nincs.

Érdekel a téma, ennyi!

2016. márc. 12. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!