Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a nők sokkal erősebbek lelkileg?
Nem provokációnak szánom a kérdést! De egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők sokkal erősebbek lelkileg (is). Már csak ha ebből az oldalból indulunk ki...
10 siránkozó kérdés közül 8-at minimum férfi ír ki!
Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon.
Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat. Van ilyen és olyan férfi és nő is.
De most ha csak úgy általánosságban beszélgetünk.
Vélemény?
"Azért több a "férfirinya", mert egy nő, ha csak nem hihetetlenül csúnya, mindig talál magának hapsit. De mivel a nők ugyebár nem is próbálkoznak (az férfi dolga, ő szerintük), így nem is csalódhatnak."
Nem tudom, hogy miért hiszitek azt, hogy egy nőnek mindig vannak udvarlói és válogatni kell csak köztük.
Ha van is egy-kettő, abból jó ha az egyik "értékelhető"! Már bocsánat.
Amúgy meg igenis legyen a férfi dolga a kezdeményezés!
Most miért kell lenullázni?? Mert igazam van?
Oké,én nem tudom milyen kellemetlenségek lehetnek a férfiaknál,bocsánat!
#12!
Hagyjad, fáj nekik az igazság! :D
Egy náthába már belehalnak...Jó ég, mi lenne velük egy komolyabb menstruációs görcsnél?? :D
Van aki igen van aki nem!
Elmondanám hogy ha "siránkozó" férfi kiír ide az azért van mert Ti nők teszitek azzá a másikat!
(Ahelyett hogy elé állnátok ha van vmi baj nem rögtön félre járogatni vagy hasonló problémák)
Boldogan is lehet élni!!! :))
#19!
Írtam, hogy most általánosságban beszélgetünk! Természetesen van kivétel...Nem is mondtam, hogy nincs.
Érdekel a téma, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!