Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is a nők sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a nők sokkal erősebbek lelkileg?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom a kérdést! De egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők sokkal erősebbek lelkileg (is). Már csak ha ebből az oldalból indulunk ki...

10 siránkozó kérdés közül 8-at minimum férfi ír ki!

Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon.

Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat. Van ilyen és olyan férfi és nő is.

De most ha csak úgy általánosságban beszélgetünk.

Vélemény?

2016. márc. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:

"Nem, én hülye inkább vártam, mivel azt is mondta, hogy csak mostanában kezdtek el randizni."

Hát ez valóban a te hülyeséged. Ennyiből már le szokott esni a másiknak, hogy tovább kell állni és nem várni a jószerencsét. Már bocsánat...

Abban viszont valamilyen szinten igazat adok, hogy úgy a legkorrektebb, ha a szemedbe mondja, hogy:" bocs, de ne erőltessük nem vagy az esetem"

Viszont ilyen esetben meg azon problémáznátok, hogy:" azért nem tetszem neki, mert nem vagyok elég jóképű, sportos, blahblah..."

2016. márc. 12. 15:48
 42/64 anonim ***** válasza:
2%
ez 1 10 éves troll én kiszálltam további jó értelmetlen vitatkozást
2016. márc. 12. 15:49
 43/64 ~OnLány~ ***** válasza:
73%

Elég lesz szeintem. :)

Itt már mindenki provokál mindenkit. Okos enged,szamár szendved.

Úgysem lesz itt igazság,ma nem és holnap sem,az biztos.

2016. márc. 12. 15:50
 44/64 anonim ***** válasza:
46%

Nem hinném, hogy erősebbek, csak sokkal jobban vannak támogatva. Nézzétek meg a társadalmat jobban, a reklámokat, sorozatokat. Nem az alapvető udvariasságra gondolok, hogy előreengedni az ajtón meg hasonlók. Rengeteg dolog van, ami növeli a nők hatalmát. Ha csak a stílusra vagy az öltözködésre gondoltok. Nézzétek meg, mekkora szexuális erővel rendelkeznek.

A nőknek jelenleg megvan az a joguk, hogy szexuális vágyat gerjesszenek a körülöttük álló férfiakban. Ezt mindenki teljesen természetesnek tartja, ugyanakkor a férfiak részéről nincs ilyen lehetőség. Azonnali visszajelzést kapnak, pillantásokat, bókokat, lájkokat. Ez elégtételt ad nekik. Ez meg növeli az önbizalmukat is. A férfi ilyen téren szinte tehetetlen. Testileg is más a két nem. Egy nőnek nem kell sportolnia ahhoz hogy jól nézzen ki és a mai ruhákat magára véve bárki számára lehet kívánatos. Egy férfi ehhez képest rengeteget kell sportoljon (ez nagyon sok időt igényel), hogy jól nézzen ki és elérhesse egy részét annak az önbizalomnak, amivel egy nő alapból rendelkezik.

Ha egy nő kihívó, vagy szexuálisan szabadabb erkölcsű (hogy finoman fogalmazzak), akkor kapásból ott vannak a támogató és megértő barátnők, akik azzal biztatják, hogy mások is ilyenek és ez normális. Egy ilyen nő bármikor kap férfiakat maga köré. Igaz ezek a férfiak pojácák és szexéhesek és minden nőre hajtanak, de a nő csak annyit lát ebből, hogy minden ujjára jut pasi. A nők könnyen tudják egy férfi erőforrásait használni. Segítséget, támogatást kapnak, vagy amit kell. Ha bajban vannak, mindig van férfi, aki segít az energiáival.

Egy férfi számára sokkal kevesebb eszköz van. Ha egy férfi próbálná meg ugyanazokat az eszközöket használni, akkor gyorsan lebzizzák. Pl divatnál is. (Igen, persze lehet mondani, hogy "A férfinek nem az a dolga, a nő dolga, hogy vonzó legyen". Csak pont ezaz ami a nők hatalmát erősíti.)

Párkapcsolatokban is már megvannak azok a szófordulatok, szólás mondások. Egy nő jogosan lehet féltékeny, ha a pasija megnéz egy másik nőt vagy flörtöl vele. Egy pasi, ha nem akarja hogy a nője kihívóan öltözzön vagy nem tetszik neki hogy más pasikkal szórakozik, akkor gyorsan ki lesz penderítve, mert nem hagy a nőnek elég mozgásteret. Párkapcsolatban a nők viselkedhetnek gyerekesen. Én sokszor inkább azt látom, hogy a férfi-nő kapcsolat az apa-lánya kapcsolathoz kell hasonlítani. Gügyögő gagyogó cukicicák sétálnak az öltönyös-sportos-magabiztos-jóképű-tehetős férfi oldalán. A férfi szórakoztatja és foglalkozik a nővel, olyan tevékenységekbe egyezik bele, amiket egyedül nem tenne, csak hogy a nő vágyait teljesítse.

Egy férfi és egy nő más jellemvonásokkal is kell bírjon manapság. Egy nő bármikor sírhat, mutathat gyengeséget, lehet hiú, gyáva, félénk. Játszhatja a butuska libát, lehet sértődékeny, hisztizhet. Bármikor megfutamodhat a feladatok elől. Ezekért mind megértést, esetleg még vigasztalást vagy támogatást kaphat. Egy férfi számára ezek a tettek szégyenérzettel járnak és a többi embertől megvetést váltanak ki.

Egy nő számára azt mondani, hogy nem igazi nő, komoly sértés. Aki ilyet kimond, azt megszégyeníti a társadalom. Ha egy nő mondja egy férfire, hogy nem igazi férfi, ott a férfi szégyenül csak meg. Vagy gondoljatok arra a mondásra, hogy "Ne légy pnci!", "Ne légy bzi!". Ez mit is jelent? Egy férfi ne viselkedjen nőként, vagy ha mégis, akkor megvetik. Megvetik a női viselkedést? De egy nőt mégse vetnek meg, ha nőként viselkedik. Lehet van valami a nőknél ami felértékeli a nőt. Így mégsem vetik meg a női viselkedéséért. A nőkre ilyen sértés nem nagyon van. Esetleg a "rbnc!" és ennek változatait lehetne még mondani, de manapság már ez is átértékelődött és nagyon szubjektív. Egy nő bármikor felháborodhat, ha megsértik és kikérheti magának a jogait. Egy sértésre így is jut vagy 100 bók.

2016. márc. 12. 15:50
 45/64 A kérdező kommentje:

Jajj, ezt fejezzétek már be, de tényleg!

Valaki feltesz egy kényesebb témát és az már rögtön provokálás?!

Vagy azért vagyok provokatív, mert nem hagyom rátok a hülyeségeteket? Hát nem is fogom, azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk és beszélgessünk...

2016. márc. 12. 15:51
 46/64 anonim ***** válasza:

"Hát ez valóban a te hülyeséged. Ennyiből már le szokott esni a másiknak, hogy tovább kell állni és nem várni a jószerencsét."

Ja, könnyű ezt mondani, de hát ha szerelmes az ember, és még REMÉNY is van, hiszen nem mondta, hogy "veled, veled SOHA" (ami korrekt lett volna legalább)

"Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon."

Ez is, meg amit nekem írtál, az is azt bizonyítja, hogy a nőkben tulajdonképpen "kevesebb lélek szorult". Ha annyira könnyű nektek túllendülni egy csalódáson, akkor az az igazság, hogy nincsen bennetek annyi érzelem. Hogy ez most pozitív vagy negatív dolog, azt döntsétek el ti magatok.

2016. márc. 12. 15:54
 47/64 anonim ***** válasza:
36%

Kedves Kérdező,

Egyrészt jó látni, hogy mások pár sornyi válaszából, mint egy önjelölt pszichológus leszűröd hogy ki mennyire stabil/instabil lelkileg.

Másrészt a kérdésed vita generálásnak tökéletes, azontúl egy olyan dologra vagy kíváncsi aminek az égvilágon semmi de semmi értelme nincsen. Mivelhogy:

1, A gyakorin olvasható kérdéseket még jóindulattal sem nevezném reprezentatív adatnak, amiből leszűrhető hogy a 7 milliárd emberből a földön melyik nem 'hisztizik többet'.

2, Teljesen embere válogatja a dolgot, egyszerűen ez nem olyan tulajdonság amit szétszedhetsz női-férfi motívumokra, mert nem azok. ( Hisztizni úgy általában az EMBEREK szoktak, és ezen belül egyéne válogatja, hogy ki és mennyit!)

3, Off jellegű. Akik jönnek a szüléssel és a menstruációs fájdalmakkal. Kedves válaszolók hozzátok csupán egy kérdésem lenne. - Komolyan?!

Vagy várj, inkább még egy. - Tényleg?!

Nagyon remélem nem kell lemennem óvodába, hogy elmagyarázzam hogy ennek a fajta összehasonlításnak itt miért nincs értelme.

És végül de nem utoljára.

Remélem a válaszoddal kielégítettem a kíváncsiságodat Kedves Kérdező!

Üdv,

- B

.

2016. márc. 12. 15:58
 48/64 A kérdező kommentje:

Ez nem érzelem kérdése! Realitás és elfogadás kérdése.

Nem akartam saját példát felhozni, de akkor én is megteszem!

Velem sem voltak ám olyan kedvesek a férfiak. (Értsd ez alatt a hazudozást, inkorrektséget, bunkóságot, stb...)

De nem jöttem ide sírni, hogy milyen szemetek a pasik, mert felesleges! Magamban kell ezt rendbe tenni és továbblépni.

Mindig is az az ember fog érvényesülni, aki fogékony a változásokra és könnyen/könnyebben túlteszi magát a nehézségeken.

És ez nem érzéketlenség. Csupáncsak az élet megy tovább!

2016. márc. 12. 16:01
 49/64 anonim ***** válasza:
5%
Én csak annyi fűznék hozzá, hogy én csak egyszer tettem fel ilyen nemeket általánosító kérdést, azt törölték, mint a huzat. De hát a nőknek mindent szabad.
2016. márc. 12. 16:02
 50/64 anonim ***** válasza:
75%

Nagyobb a fájdalomtűrő képességük ez igaz. Ez azonban nem lelki erőt jelent, csupán egy fiziológiai adottság. (Pont úgy, ahogy általánosságban a férfiak jobban tájékozódnak térben.)

Amit Te látsz kedves kérdező inkább szociológiai sajátosság, és az eltérő párkeresési stratégiából adódik. Egy férfinek kell tűrnie az elutasításokat. Azért beláthatod kedves kérdező, hogy az éppen nem kezdeményez senki és a már több századik visszautasítást kell elviselnem azért jelentősen különbözik. Ráadásul a válaszoknál előforduló válasz, miszerint a jelentkezők közül alig egy ha normális is csak azt igazolja, hogy sokszor nem látjátok a fától az erdőt, és sokszor esélyt sem adtok olyan férfiaknak, akik külsőre nem hasonlítanak az aktuális kedvenc szappanopera José-Armandójához. Be kell látnod, hogy ez egy eléggé általános jelenség, amit a kevésbé előnyös külsejű férfiak, többek között én is, eléggé megszenved az élete során. Tudod, szerintem minden magára valamit is adó férfi elgondolkozik azon, ha hosszú ideje sikertelen a lányoknál. Tudod, elég demotiváló tud lenni, ha a kérdést ezerszer átgondolva, megvizsgálva az összes lehetséges aspektusból folyamatosan ugyanaz a válasz születik: külsőleg alkalmatlan arra, hogy bármilyen lány elfogadja. Most jöhetne az általános visszavágás, hogy nem a modellkülsejű lányokra kell ácsingózni. Nos, esetemben ez nem így van. Elég tág spektrumon vagyok képes elfogadni egy nő megjelenését, de én hiába vagyok könnyen alkalmazkodó, ha ugyanez az esetek eddigi kizárólagos részében nem várható el egy lánytól.

2016. márc. 12. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!