Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is a nők sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a nők sokkal erősebbek lelkileg?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom a kérdést! De egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők sokkal erősebbek lelkileg (is). Már csak ha ebből az oldalból indulunk ki...

10 siránkozó kérdés közül 8-at minimum férfi ír ki!

Szerintem a nők könnyebben elfogadják a visszautasítást, könnyebben túllendülnek a dolgokon.

Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat. Van ilyen és olyan férfi és nő is.

De most ha csak úgy általánosságban beszélgetünk.

Vélemény?

2016. márc. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
3%
ne etessétek a troll látszik nincs élete
2016. márc. 12. 15:13
 22/64 A kérdező kommentje:

"példa egy nőnek nincs pénze el áll qrwának"

Elég sok k...a férfi van ám. Ugye tudod?

Nem egy távoli ismerősömről derült már ki, hogy jó pénzért idős, gazdag hölgyeket kísér ide-oda plusz az extrák!

Csak ezek a dolgok nincsenek akkora dobra verve, mint mikor egy nő csinálja ezt.

ÉS amúgy meg, miért zavar az téged, ha valaki kihasználja az adottságait és úgy tör feljebb? Egész biztos, hogy te nem élnél az alkalommal...Ezt képmutatásnak hívják. Remélem ismerős a szó a szótáradban. :D

2016. márc. 12. 15:16
 23/64 A kérdező kommentje:

Troll vagyok, mert feltettem egy kérdést, ami érdekel?! :D

Na, látom ezzel a szóval sem vagy tisztában. :D

2016. márc. 12. 15:17
 24/64 ~OnLány~ ***** válasza:
66%

Lakatos Hozéármándó

Komolyan így vélekedsz erről?

Majd megkérdezném,hogy ki-e bírnád,hogy se feküdni,se ülni,se állni nem bírsz a görcsöktől,vagy a derékfájástól. Rendben,az igaz,hogy nem mindenki küzd ilyen fájdalmakkal,de bizony sz*r érzés az egész úgy ahogy van.A vérzés is.Tudod te milyen kellemetlen,ha mondjuk éppen a városban rohangálsz,vagy moziba mentél és megjön? Kellemetlen.

Ahogyan a szülés is. (Hozzáteszem nem volt még ezekben részem,de még lehet.)

2016. márc. 12. 15:17
 25/64 anonim ***** válasza:
2%
menzesz fájdalmakra már vannak gyógyszerek ! meg a mai nők úgy se akarnak szülni mert a karrier fontosabb!
2016. márc. 12. 15:20
 26/64 A kérdező kommentje:

Lakatos Hozéármándó!

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és hogy volt-e már barátnőd? Vagy úgy egyáltalán vannak barátaid?

Olyan frusztráltnak tűnsz.:o

2016. márc. 12. 15:22
 27/64 anonim ***** válasza:
0%

Én tisztáznék egy-két dolgot:

1. Bármely nemről azt állítani, hogy az az okosabb/erősebb/szebb/jobb/narancssárgább színtiszta általánosítás, és hülyeség.

2. Ma már ha menstruációs fájdalmak gyötörnek egy nőt, akkor beszedi az arravaló gyógyszert, és meg van oldva a dolog.

3. Szülni - jobb esetben - max 3-szor fog egy nő az életében. És az is csak azért ennyire fájdalmas, mert "hülyén" csinálják. Az afrikai nők pl csak leguggolnak és már kint is a gyerek, de ilyen idióta pozícióban, ahogy a kórházakban csinálják (hogy rálásson az orvos, tehát a dokinak legyen kényelmes), nem csoda, ha kínszenvedés.

2016. márc. 12. 15:27
 28/64 anonim ***** válasza:
3%
26 közöd mint eszed ! semmi
2016. márc. 12. 15:29
 29/64 anonim ***** válasza:
2%
Én férfiként egyetértek ezzel, ha a nők meg elismerik, hogy mi vagyunk az okosabbak (ami meg még bizonyítottan is igaz :D)
2016. márc. 12. 15:29
 30/64 A kérdező kommentje:

"2. Ma már ha menstruációs fájdalmak gyötörnek egy nőt, akkor beszedi az arravaló gyógyszert, és meg van oldva a dolog."

Na itt látszik, hogy fogalmatok sincs a dolgokról.

Mellesleg hagyjuk már a menstruációt, nagyon e felé kanyarodtunk és nem is volt a kérdésem része. :D

Szülni meg nem azért olyan pozícióban szülnek a nők, mert az orvosnak úgy "kényelmes"!

Ne legyünk már ennyire tudatlanok...:D

2016. márc. 12. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!