Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki érzett már így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érzett már így a facebookkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már pár napja egyáltalán nem voltam fent egy percet sem, Messengerem sincsen, és valamiért hihetetlen jól esik a magány és a nyugalom. Nem zaklatnak bizonyos emberek, és így azt sem látom, hogy ki az, aki nem ír...

Azon is gondolkodtam, hogy letörlöm magamat, úgyis csupa hülyeséggel van tele az üzenőfal mindig.

2016. márc. 6. 19:35
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

A kicsit informálthoz meg annyi hozzátartozik, hogy a fb bejegyzések 95%-a trash információ, 0% hasznossággal

köszi én nem bombázom magam felesleges információkkal :)

2016. márc. 7. 17:19
 52/53 ~OnLány~ ***** válasza:

Persze,de a szűk családi körre tartozik,mégis mindenki a facebookon éli az életetét és ott posztolnak mindent.

Ha meg már kint van,akkor mások is tudnak róla,szerintem ezzel nincs baj,nem élek nagy helyen,sok mindenkit ismerek és jó látni ha ilyen szép dolog történik az emberekkel.

Akkor is hozzáteszem még azt is,hogy ha mondjuk egy rokont nem látsz sűrűn,vagy a gyerekeit,akár nagyszülőkről is van szó,ott legalább láthatod,mert tényleg az emberek legtöbb százaléka már fent van,és ne mondd,hogy nincs igazam.

Igen,láthatod őket skypeon is,például,de ott elég egy kattintás és már láthatod is a képeket. :)

Persze,lehet az Avont is úgy intézni,hogy neten átnézed a katalógust,nálam meg facebook csoporton belül történik ez,vagy el kellene mennem valakihez aki ezzel foglalkozik és úgy átnézni a katalógust.Akkor már a netet használom inkább.

De ezt lehetne még vitatni,nem szeretném és nem húzni akarom mások idegeit ezzel,csak elmondom,hogy azért van előnye IS,na de persze hátránya IS.

Mindenki másképp vélekedik erről.Én néha hasznosnak találom,attól hogy mások utálják. :)

2016. márc. 7. 17:47
 53/53 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom vele, hogy hamis képet mutatnak magukról az emberek. Bazzeg, ha a facebooknak hinnék, azt gondolnám, csupa elégedett meg boldog ember él a világon, mindenkivel csak jó dolgok történnek állandóan (mert ugye a negatívumokat ritkán rakják ki). Mindenki állandóan utazik, nyaral, mindig van programja, buli az élete, rengeteg barátja van, népszerű, stb... Dicsekvőkönyv.
2016. márc. 7. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!