Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érzett már így a facebookkal kapcsolatban?
Már pár napja egyáltalán nem voltam fent egy percet sem, Messengerem sincsen, és valamiért hihetetlen jól esik a magány és a nyugalom. Nem zaklatnak bizonyos emberek, és így azt sem látom, hogy ki az, aki nem ír...
Azon is gondolkodtam, hogy letörlöm magamat, úgyis csupa hülyeséggel van tele az üzenőfal mindig.
Éreztem így.
Igazából az oldalt nem muszáj nézni, nem is foglalkozok vele, csak ha nagyon unatkozok. A messenger praktikus. Nekem egész addig nem volt semmi gondom, amíg nem mutatta, hogy mikor láttam az üzenetet és mikor voltam utoljára online. Mert ezek miatt már kb kényszerítve érzi magát az ember. Ha XY-nal akarok valamit megbeszélni, de WZ-nek nem írok a semmitmondó "na mizu?" üzenetére, akkor megy a sértődés meg a hiszti. Na ebből van elegem.
Persze, más fórumon is lehet beszélgetni. Ha ezzel az összes érintett egyetért. Viszont sokan megunják, hogy az egyiket gmailen éri el, a másik csak skypeon van, a harmadik viberezik... és a végén odajut, hogy kisfaxom már, kb mindenki elér fészen és kész.
Törölni nem akarom magam, csak örülnék, ha a többség megtanulná a helyén kezelni az oldalt. Vagy ha beszüntetnék a fent említett kis extrákat.
#32 vagyok
Nem értem miért lettem lepontozva :)
kutatások is bizonyítják, hogy fb teljesen felesleges
valódi társas kapcsolataink kb 2-5%-a a facebook ismerőseink számának, nagyjából tehát aktívan érintkezni 10 emberrel tud valaki, többel aligha tart fent valódi kapcsolatot, aki azt mondja mégis az hazudik. Mivel ez a maximum 10 körüli szám is rengeteg energiába és időbe kerül. Ha valakinek viszont felszínes kapcsolatokra van szüksége, akkor hajrá ott az fb ahol teheti a pics @'ját az ismeretleneknek. ;)
Az ilyenek általában a burokban élnek, akik másoktól várják el az önigazolást személyükre vagy valamiféle visszajelzést. Ezzel mindennap megerősítve a szétesőben lévő pozitív önképet, ami ha megszűnne a fb és nem lenne, aki nap mint nap megmondaná nekik, hogy milyen szépek és csinosak valószínűleg ezek az emberek eret vágnának.
Mitől más az, mint a mobil?
mehet mind a kettő az agyadra, meg el lehet velük lenni normálisan is, ez inkább attól függ miféle körökben vagy benne.
Volt időszak mikor nagyon törölni akartam magam onnan.
De beláttam a jelenlegi életvitelem miatt szükségem van rá.
A messenger is tök jó dolog, főleg mobilnettel.
Inkább ilyen 1 hetes 2 hetes "kúrákat" szoktam tartani mikor nem nézek fel az oldalra, ez olyankor van mikor már megcsömörlök a sok buta embertől.
Jó lenne teljesen figyelmen kívül hagyni, és csak a messengert használni, és csak arra amire nekem kell, de ez még nem megy sajnos, sokszor végigpörgetem még mindig az oldalt.
Plusz,ha netalán egy osztálytársadnak,vagy éppen egy közeli ismerősödnek nem is tudod a számát(mondjuk nekem csak a legjobb barátaim száma van a telefonomban),akkor simán lehet ott is üzenetet írni.
Vagy mondjuk ha rendelni szeretnék,Avon csoportban is bennevagyok és ott simán leadhatom a rendelésem,nem kell házhoz menni vagy telefonálni csak emiatt.
Szóval ha nem hagyod magad,akkor nem leszel függő.Mi abban a rossz,ha szeretne az ember kicsit informált lenni?
Mert már sajnos a mai fiatalok többsége körében,ha eljegyez valaki valakit vagy kisbabájuk született vagy kapcsolatban van,akkor ott lehet mielőbb meglátni.
Na a kisbaba meg az eljegyzés azok pont a legbensőbb személyes dolgok az életben. Az eljegyzést két ember éli meg és senki más:).
A kisbaba meg a szűk családi,rokoni,baráti körre tartozik :)
persze lehet én vagyok túl konzervatív ezekben a dolgokban
Az avon termékekhez meg nem értek, de számtalan formája létezik még a rendelésnek, simán kikerülhető neten is a facebook, nem muszáj ragaszkodni hozzá, hogy neked kényelmes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!